ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: «Έψαχνε από την πρώτη στιγμή να βρει τον Μπάμπη», λέει συγγενής του 36χρονου

Μεσολόγγι: «Έψαχνε από την πρώτη στιγμή να βρει τον Μπάμπη», λέει συγγενής του 36χρονου
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Μεσολόγγι: «Ο 36χρονος έψαχνε από την πρώτη στιγμή να βρει τον Μπάμπη – Έκοψε επαφές με τον κρεοπώλη»

Εξελίξεις βλέπουν το φως της ενημέρωσης σχετικά με την υπόθεση του 31χρονου αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Συνελήφθη σήμερα, Πέμπτη, ο 50χρονος κρεοπώλης από τις Αρχές για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Ο 50χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Νωρίτερα σήμερα οι αστυνομικοί κάλεσαν την οικογένεια του 31χρονου αγνοούμενου προκειμένου να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, τόσο για τη συμπληρωματική κατάθεση του 50χρονου κρεοπώλη όσο και για τη σύλληψή του, καθώς και για τυχόν πρόσωπα που θα έρθουν στο επόμενο διάστημα για κατάθεση.

Στην τηλεόραση του MEGA μίλησε άτομο από το στενό συγγενικό περιβάλλον του 36χρονου. Πρόκειται για το άτομο του οποίου το στίγμα είχε εντοπιστεί κοντά στο στίγμα του 50χρονου την επίμαχη ώρα, ενώ οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 36χρονου, καθώς εκτιμάται πως περιέχει συνομιλίες μεταξύ αυτού και του 50χρονου.

Ο 36χρονος αναμένεται να καταθέσει στις δικαστικές Αρχές, ενώ το συγγενικό του πρόσωπο ανέφερε πως χαρακτηριστικά πως ο 36χρονος δεν έχει πλέον επαφές με τον 50χρονο κρεοπώλη.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι ήταν φίλοι, δεν ξέρω τίποτα άλλο. Έψαχναν από τη μέρα που χάθηκε να βρουν το παιδί. Για τον κρεοπώλη δεν μου έχει πει τίποτα. Έχει κόψει κάθε επαφή μαζί του. Εκείνο το βράδυ μίλησαν στις 22:10. Ο κρεοπώλης τον πήρε τηλέφωνο και του είπε πότε θα πάνε για κυνήγι, τίποτα άλλο», δήλωσε.