ΕΛΛΑΔΑ

Φυλακές Δομοκού: Πατέρας προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στο φυλακισμένο γιο του

Φυλακές Δομοκού: Πατέρας προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στο φυλακισμένο γιο του

Φυλακές Δομοκού: Ο 63χρονος τελικά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Στον Ανακριτή οδηγήθηκε την Τετάρτη (24/1), ένας 63χρονος Ρομά, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή (19/1), αποπειράθηκε κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στις Φυλακές Δομοκού, προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στον 28χρονο γιο του που εκτίει ποινή φυλάκισης.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, τα ναρκωτικά και συγκεκριμένα δύο συσκευασίες μεικτού βάρους 4,5 γραμμαρίων ηρωίνης και 2,2 γραμμαρίων τριμμένων χαπιών (σούμπο), ήταν επιμελώς κρυμμένα στη φόδρα ενός παντελονιού που προοριζόταν για τον φυλακισμένο και εντοπίστηκαν από τους εξωτερικούς φρουρούς.

Ο 63χρονος υποστήριξε τόσο ενώπιων των αστυνομικών που τον συνέλαβαν όσο και σε Ανακριτή και Εισαγγελέα ότι δεν γνώριζε για το περιεχόμενο των αποσκευών, καθώς τις είχε ετοιμάσει η νύφη του, καθ’ υπόδειξη του 28χρονου, μαρτυρία που επιβεβαίωσε και ο τελευταίος.

Τελικά ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας του, ενώ ο 28χρονος επέστρεψε στο κελί του και από το αποτέλεσμα της νέας δίκης - όταν αυτή οριστεί - θα προστεθεί στην ποινή του.

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: Στο νερό αναζητούν το κινητό και την καραμπίνα του Μπάμπη οι αστυνομικοί

Αποκάλυψη newsbomb για τον 56χρονο: Τι ισχυρίστηκε για την ασέλγεια στην κόρη της συντρόφου του

Θεσσαλονίκη: Απάτη με δήθεν αγορές και εκτελωνισμούς αυτοκινήτων