ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο! Μηχανοδηγός ακινητοποιεί τρένο σε αφύλακτη διάβαση για να δει... αν έρχονται αυτοκίνητα

Απίστευτο! Μηχανοδηγός ακινητοποιεί τρένο σε αφύλακτη διάβαση για να δει... αν έρχονται αυτοκίνητα

Το νέο απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή της Ξάνθης.

Στο βίντεο διακρίνεται ένα τρένο να φτάνει σε μια διάβαση, η οποία όμως δεν λειτουργούσε. Αποτέλεσμα ήταν ο μηχανοδηγός σχεδόν να ακινητοποιήσει το τρένο για να ελέγξει αν περνά κάποιο αυτοκίνητο ή κάποιος πεζός!

Στην διάβαση οι προστατευτικές μπάρες ήταν χαλασμένες, ενώ δεν δούλευαν ούτε οι φωτεινοί σηματοδότες, αλλά ούτε υπήρχε κάποια ηχητική προειδοποίηση.

Μέσα σε αυτά, δίπλα από τις μπάρες ήταν μια ηλικιωμένη που έκοβε χόρτα, αλλά ο οδηγός την είδε και περίμενε να απομακρυνθεί η γυναίκα για να συνεχίσει το δρομολόγιό του.

Η κάτοικος του Πολύσιτου Ξάνθης, Ανθή Κουρτίδου μίλησε στο MEGA για την κατάσταση που επικρατεί.

«Εδώ και αρκετά χρόνια δεν περνά επιβατική αμαξοστοιχία ωστόσο μία φορά στο τόσο που περνούν εμπορικές αμαξοστοιχίες είναι αρκετά επικίνδυνο. Δεν υπάρχει σήμανση, είναι κατεστραμμένοι και οι φωτεινού σηματοδότες, δεν είναι ότι δεν λειτουργούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περνούν ανενόχλητοι και κάποιος μπορεί να ξεχαστεί κάποια στιγμή ότι περνά από την σιδηροδρομική γραμμή», είπε αρχικά η κάτοικος.

Και προσέθεσε πως «έχουν γίνει ατυχήματα εδώ και μάλιστα θανατηφόρα. Και νέα παιδιά έχουν «φύγει». Είναι ένα σημείο που έχουμε θρηνήσει θύματα, με τρένο να έχει παρασύρει παιδιά».