ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Τρόμος για ιδιοκτήτρια βενζινάδικου–Την απείλησαν με πιστόλι και της άρπαξαν τον σταυρό

Θεσσαλονίκη: Τρόμος για ιδιοκτήτρια βενζινάδικου–Την απείλησαν με πιστόλι και της άρπαξαν τον σταυρό

Ένοπλη ληστεία: Στιγμές τρόμου έζησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ιδιοκτήτρια βενζινάδικου στη βιομηχανική περιοχή Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η ένοπλη ληστεία στο βενζινάδικο καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας και το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η 50χρονη ιδιοκτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι ληστές βγάζουν όπλα στο βενζινάδικο και ακινητοποιούν την άτυχη γυναίκα που βρισκόταν μόνη.

Τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους κατέβηκαν από αυτοκίνητο, την απείλησαν με όπλο, της άρπαξαν τον σταυρό από τον λαιμό της επειδή εκείνη δεν είχε χρήματα και τελικά αποπειράθηκαν να την πατήσουν με το όχημά τους.

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο, συνεχίζουν την έρευνα σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη των κουκουλοφόρων δραστών.

«Ήταν περίπου 6:30 το πρωί όταν σταμάτησε ένα αυτοκίνητο που στην αρχή νόμισα ότι ήταν πελάτες. Κατέβηκαν τρία άτομα κουκουλωμένα με το όπλο στο χέρι και μου είπαν “τα λεφτά, τα λεφτά”» περιέγραψε το θύμα της επίθεσης μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Εγώ τους είπα ότι είχα μόλις ανοίξει και δεν είχα χρήματα. Τότε ο ένας με το ένα χέρι στο όπλο, με το άλλο χέρι μου άρπαξε τον σταυρό από τον λαιμό. Με σημάδεψε δεύτερη και τρίτη φορά, πήγα να κρυφτώ πίσω από ένα αυτοκίνητο, κάνει μια όπισθεν και ήταν έτοιμος να με πατήσει», συνέχισε η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο εφοπλιστής Στάθης Κουλουκουντής

Θεσσαλονίκη: Επτά χρόνια για απόπειρα βιασμού και ξυλοδαρμό φοιτήτριας

Κρήτη: Έδωσαν «ραντεβού» για να παίξουν ξύλο με σιδερογροθιές και κατσούνες