ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Η καρδιά μου είναι άδεια» - Συγκινεί με τα λόγια της η μητέρα της Κλαούντια

Τέμπη: «Η καρδιά μου είναι άδεια» - Συγκινεί με τα λόγια της η μητέρα της Κλαούντια

Η μητέρα της Κλαούντια με δάκρυα στα μάτια, μιλά, και δείχνει το τατουάζ με το πρόσωπο της κόρης της που «χάθηκε» στα Τέμπη

Η μητέρα της Κλαούντια, Άλμα Λάτα καθηλώνει με τα λόγια της, που δείχνουν τον πόνο, την οργή και την αγανάκτηση μιας γυναίκας και μητέρας, που έχασε το παιδί της τόσο άδικα, λόγω της τραγωδίας των Τεμπών.

Η Άλμα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τα δάκρυα να ξεχειλίζουν από τα μάτια της όσο μιλάει για την κόρη της, την «δύο μέτρα κούκλα» της που της «την έφεραν πίσω σε μια χούφτα στάχτη» όπως είπε. Ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα για τη ζωή που ήθελε να φτάσει ψηλά και να γιατρεύει κόσμο.

Το πρόσωπο αυτού του κοριτσιού, της Κλαούντιας, που είχε ζωγραφισμένο στο χέρι της, σε τατουάζ, και έδειξε στην κάμερα αυτή η ταλαιπωρημένη μητέρα, με τον πόνο της να είναι ανείπωτο.

«Μόνο μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της, μόνο αυτή μπορεί να με καταλάβει. Καμία μάνα να μην περάσει αυτό που περνάω εγώ, να ανάβει το καντήλι στο παιδί της, να πηγαίνει κάθε απόγευμα στο μνήμα και να ουρλιάζουμε, να φωνάζουμε, να κλαίμε, να ζητάμε το δίκιο μας και κανένας να μην μας ακούει», είπε χαρακτηριστικά η Άλμα.

Στη συνέχεια, εξέφρασε και το παράπονό της, το οποίο δεν είναι άλλο από ένα «Σε αγαπάω Μαμά»: «Έκοψε το τελευταίο εισιτήριο θανάτου, 28/2/23, χωρίς επιστροφή, χωρίς να μου πει αντίο, χωρίς να μου πει σε αγαπάω μαμά».

«Η καρδιά μου είναι άδεια, είμαστε όλοι με τις φωτογραφίες της», είπε.