ΕΛΛΑΔΑ

Παύλος Κοντογιαννίδης: Η στιγμή που μαθαίνει τον θάνατό του Ηλία Λογοθέτη

Παύλος Κοντογιαννίδης: Η στιγμή που μαθαίνει τον θάνατό του Ηλία Λογοθέτη

Σε ηλικία 84 ετών πέθανε ο Ηλίας Λογοθέτης, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο γιος του, Αλέξανδρος.

Ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών. Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε ο γιος του και επίσης ηθοποιός, Αλέξανδρος Λογοθέτης με μια ανάρτηση στα Instagram Stories του.

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης δεν είχε ενημερωθεί για την απώλεια του συνεργάτη του και σοκαρισμένος μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 είπε: «Όχι, όχι, όχι ρε φίλε. Πω, πω τι κρίμα…Είχαμε δουλέψει μαζί, πραγματικά δυσάρεστο. Ήταν ένα πνεύμα ελεύθερο, ένας καλλιτέχνης με τρομερές δυνατότητες, ένας διαβασμένος συνάνθρωπος, ίσως από τους πιο μορφωμένους συναδέλφους που υπήρξαν».

«Εμείς συνυπήρξαμε και καλλιτεχνικά και σε προσωπικό επίπεδο, ανθρώπινα και πολιτικά θα έλεγα, που είναι ένα πνεύμα για να συμπορευθείς μαζί του, θέλει δύναμη. Μπορώ να πω ότι κρατάω αυτό που μου έλεγε και θα το υποστηρίζω. Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Μεγάλος, ο μεγάλος, των μεγάλων θα έλεγα… Πω, πω, φοβερή είδηση», ανέφερε ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

«Μπορούσε να παίξει τα πάντα, ένα ρολίστας παγκοσμίου επιπέδου. Με φοβερό καυστικό χιούμορ, προχωρημένο, από αυτά που μου αρέσουν. Άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Είναι από τους πρώτους που ασπάστηκαν το σύνθημα του κινήματος που δημιουργήσαμε, “ο άνθρωπος, με τον άνθρωπο, για τον άνθρωπο», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας ο Παύλος Κοντογιαννίδης.