ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Υπήρχε κόντρα πεθερού-γαμπρού, είπε ο δικηγόρος της συζύγου του θύματος

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Υπήρχε κόντρα πεθερού-γαμπρού, είπε ο δικηγόρος της συζύγου του θύματος

Τραγική φιγούρα η κόρη του δράστη και σύζυγος του θύματος της δολοφονίας Αγίας Βαρβάρας - Προφυλακισμένος ο δράστης

Σοκαρισμένη η κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα, όπου ένας 69χρονος σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του. Τραγική φιγούρα αποτελεί η κόρη του δράστη, η οποία σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της «αυτή τη στιγμή έχει χάσει τον άνδρα της, έχει τρία παιδιά να μεγαλώσει και από την άλλη στρέφεται κατά των γονιών της».

Ο δικηγόρος της, Κωνσταντίνος Παύλου μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ασφαλιστικά μέτρα δεν είχαν γίνει, υπήρχε όμως κόντρα μεταξύ πεθερού και γαμπρού και ο 69χρονος μαζί με την γυναίκα του που προφυλακίστηκαν ήθελαν να παρεμβαίνουν στην οικογένεια της κόρης τους».

Τη σύζυγο του θύματος στηρίζουν και τα δύο αδέλφια της, με τα οποία ζούσαν όλοι μαζί σε οικογενειακή τριώροφη κατοικία.

Στη συνέχεια, ο κ. Παύλου αναφέρθηκε και στην πιο πρόσφατη δολοφονία στη Νίκαια, όπου ένας 64χρονος σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του, ενώ αμέσως μετά αυτοκτόνησε. Το να «έχουμε ένα παππού, μια γιαγιά που βοηθούν δύο γονείς που εργάζονται με τα παιδιά τους και αυτοί οι παππούδες, επειδή μπορεί να έχουν προσφέρει και δύο πράγματα στα παιδιά τους στην αρχή ενδεχομένως για καλό ίσως να θεωρούν ότι πρέπει να έχουν και λόγο στην οικογένεια. Σκεφτείτε τα τρία παιδιά που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση στο συγκεκριμένο περιστατικό», είπε ο κ. Παύλου.