ΕΛΛΑΔΑ

Ρομά έκλεψαν κινητό στη Θεσσαλονίκη και εντοπίστηκαν στην Πιερία – 13χρονος ανάμεσα στους δράστες

Ρομά έκλεψαν κινητό στη Θεσσαλονίκη και εντοπίστηκαν στην Πιερία – 13χρονος ανάμεσα στους δράστες

Κινητό μέσα από κατάστημα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης άρπαξαν τέσσερις νεαροί Ρομά, και εν συνεχεία διέφυγαν στην Πιερία

Στην Πιερία διέφυγαν τέσσερις νεαροί Ρομά, ανάμεσά τους κι ένας 13χρονος, καθώς νωρίτερα είχαν κλέψει κινητό τηλέφωνο μέσα από κατάστημα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Βραδινές ώρες της 02-03-2024 από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας, κατελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 21, 23, 17 και 13 ετών, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου, βρέθηκε 1 κινητό τηλέφωνο που αφαιρέθηκε νωρίτερα την ίδια ημέρα από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους Αμπελόκηπους. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα 2 κινητά τηλέφωνα, των οποίων ερευνάται το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς.

Επιπλέον, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο 21χρονος δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ετών, για «Ληστεία» και επιπρόσθετα για παράβαση του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα.

Τέλος σημειώνεται ότι ο προαναφερόμενος οδηγούσε το όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς και ότι ο 13χρονος δεν έχει προβεί σε έκδοση δελτίου ταυτότητας».

Διαβάστε επίσης:

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: «Η Τουρκία σχεδιάζει πλήρη κατοχή» - Έκκληση στην ελληνική κυβέρνηση

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 70χρονος που αποπειράθηκε να ασελγήσει σε ανήλικη με νοητική υστέρηση

Τρίκαλα: Οι αγρότες κλείνουν τον κόμβο του Μεγαλοχωρίου