ΕΛΛΑΔΑ

Άργος: Συγκλονίζει η μαρτυρία της αδελφής της 32χρονης που έλουσε με χλωρίνη ο σύζυγός της

Άργος: Συγκλονίζει η μαρτυρία της αδελφής της 32χρονης που έλουσε με χλωρίνη ο σύζυγός της

Συγκλονιστικά είναι όσα αποκαλύπτει η αδελφή της 32χρονης από το Άργος που δέχθηκε άγρια επίθεση από τον σύζυγό της με ατμοσίδερο, ο οποίος δεν δίστασε ακόμα και να τη λούσει με χλωρίνη

Την κόλαση που ζούσε η 32χρονη γυναίκα στα χέρια του άντρα της στο Άργος, ο οποίος την χτύπησε με ατμοσίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη, περιγράφει η αδελφή της, σε δηλώσεις της στο MEGA.

«Όταν βγήκε από το νοσοκομείο ήταν μαύρη από πάνω μέχρι κάτω», είπε η αδελφή της 32χρονης, που κατήγγειλε τον άνδρα της για το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

«Ήταν βίαιος άνθρωπος, αληθεύει και η χλωρίνη και την έπλυνε αμέσως γι’ αυτό δεν υπάρχουν αποδεικτά στην ιατροδικαστική που έκανε ο γιατρός. Πιστεύω να βρούμε τη δικαιοσύνη γιατί είναι κρίμα τόσες γυναίκες που έχουν πεθάνει από τέτοιους ανθρώπους και να θέλουν και μετά να βγαίνουν και αθώοι. Το πώς είδα εγώ την αδερφή μου όταν βγήκε από το νοσοκομείο… μαυρισμένη από πάνω μέχρι κάτω, το ένα το μάτι της δεν βλέπει. Αν είναι δυνατόν, αν την σκότωνε θα μου την ξαναέφερνε εμένα πίσω».

«Δεν ήθελε να έχει επαφή με την οικογένειά της»

Αναφέρθηκε δε και σε παλαιότερο περιστατικό βίας, το οποίο ανατριχιάζει.

«Δύο εβδομάδες κλειδωμένη μέσα στο σπίτι την είχε και τη βάραγε στο μπάνιο και τα παιδιά άκουγαν, την παρακολουθούσε συνέχεια. (…) Τα παιδιά ούτε σχολείο δεν είχαν πάει, μίλησα με τα σχολεία και μου τα επαλήθευσαν. Την χτυπούσε, την έσερνε από τα μαλλιά. Της τα πήρε όλα τα κινητά, τα σταθερά, της τα έσπασε, δεν ήθελε να έχει καμία επαφή με το οικογενειακό της περιβάλλον και "τι κάνουμε μέσα στο σπίτι" είπε να μη σας ενδιαφέρει».

«Υπήρχαν και παλιότερα περιστατικά αλλά όχι σε αυτόν τον βαθμό και σε αυτό το χάλι. Είχανε φτάσει πάλι στο σημείο να ανέβει ο πατέρας μου να την πάρει με τα παιδιά γιατί πάλι την είχε χτυπήσει πολύ άσχημα. (…) Ξέρω ότι απειλούσε και εμένα ο κύριος γιατί ήθελα να βοηθήσω την αδερφή μου και να τη σώσω», είπε.

«Το στεφάνι της το τίμησε, έφαγε ξύλο και θα της στοίχιζε η ζωή για πράγματα αλλουνού. Μιλήστε, είναι αμαρτία από τον Θεό να πεθαίνουν γυναίκες από τέτοιους ανθρώπους», καταλήγει η αδελφή του 32χρονου θύματος.