ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη στον Πειραιά: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών και σύνδεση με την μαφιόζικη δολοφονία στο Νέο Κόσμο

Έκρηξη στον Πειραιά: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών και σύνδεση με την μαφιόζικη δολοφονία στο Νέο Κόσμο

Η έκρηξη φαίνεται πως ήταν «προειδοποιητική» σύμφωνα με τις Αρχές

Τα «πλοκάμια» της εγκληματικής επίθεσης δίπλα στο βενζινάδικο σήμερα το πρωί ερευνούν πλέον επισταμένως οι Αρχές, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το συμβάν έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ποινικών.

Η έκρηξη φαίνεται πως ήταν «προειδοποιητική» σύμφωνα με τις Αρχές. Επίσης με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις υφίσταται σύνδεση της επίθεσης με την μαφιόζικη δολοφονία στον Νέο Κόσμο.

Δίπλα από το βενζινάδικο, στον υπαίθριο χώρο τοποθετήθηκε η βόμβα δημιουργώντας ένα άνοιγμα. Συγκεκριμένα, στον ακάλυπτο χώρο στάθμευσης αυτοκίνητων ήταν το σημείο όπου οι άγνωστοι είχαν τοποθετήσει την βόμβα.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τα στοιχεία προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες, αλλά και το κίνητρο της επίθεσης.

Ο εν λόγω χώρος στάθμευσης είναι μεσοτοιχία με το βενζινάδικο. Όπως αναφέρθηκε υπάρχουν πολλές ζημιές στη γειτονιά. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, παρά μόνο υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα, στο βενζινάδικο, το οποίο εκείνη τη στιγμή ήταν ανοιχτό, αλλά και στις γύρω πολυκατοικίες.

Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις. Παράλληλα από την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε ότι «λόγω έκρηξης που σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση».

Τι δήλωσαν για την έκρηξη, αυτόπτες μάρτυρες, στην κάμερα του Newsbomb.gr και τον Χάρη Γκίκα.

H καταγραφή των ζημιών απεικονίζεται στις νέες φωτογραφίες του Newsbomb.gr

Η γειτόνισσα κα Βούλα μιλάει στην κάμερα του Newsbomb.gr για το πώς έζησε την έκρηξη:

Σχετικές ειδήσεις