ΕΛΛΑΔΑ

Αίγινα: Επέστρεψε εσπευσμένα στον Πειραιά το πλοίο με 453 επιβάτες - Η ανακοίνωση του «Απόλλων»

Αίγινα: Επέστρεψε εσπευσμένα στον Πειραιά το πλοίο με 453 επιβάτες - Η ανακοίνωση του «Απόλλων»
aeginaportal

Τρόμος σε πλοίο για Αίγινα: Εκτάκτως πίσω στον Πειραιά - «Φοβηθήκαμε» λένε οι επιβάτες

Τεράστια ταλαιπωρία βίωσαν το πρωί του Σαββάτου, 9 Μαρτίου ανοιχτά της θάλασσας, καθώς επιβάτες πλοίου με προορισμό της Αίγινα καθώς το πλοίο αναγκάστηκε να επιστρέψει στο σημείο από το οποίο αναχώρησαν.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πλοίο που ξεκίνησε στις 9:30 το πρωί από τον Πειραιά, προς την Αίγινα, με 453 επιβάτες μέσα. Έπειτα από 20 λεπτά, το πλοίο ενημέρωσε για μηχανικό πρόβλημα και ξεκίνησε την επιστροφή.

Επιβάτης που μίλησε ως μάρτυρας στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ είπε πως υπήρξε τρόμος μέσα στο καράβι καθώς κουνούσε αρκετά.

Ωστόσο, η ενημέρωση που είχαν οι επιβάτες είναι πως θα επιστρέψουν πίσω στον Πειραιά και δεν θα πραγματοποιηθεί τα σχέδια τους θα αλλάξουν λόγω μηχανικής βλάβης, η οποία δεν είναι ανησυχητική.

Η ανακοίνωση του πλοίου

«Λυπούμαστε πολύ για την αναστάτωση των επιβατών μας και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε όλοι οι επιβάτες μας να φτάσουν ασφαλώς και εγκαίρως στον προορισμό τους», αναφέρει μεταξύ άλλων η Saronic Ferries.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Saronic Ferries για τη βλάβη στο πλοίο «Απόλλων Ελλάς» στο πρωινό δρομολόγιο για Αίγινα - Μέθανα - Πόρο, αναφέρει:

«H Saronic Ferries ενημερώνει πως λόγω βλάβης στο πλοίο "Απόλλων Ελλάς" που προέκυψε μετά την αναχώρηση του σήμερα το πρωί στο δρομολόγιο των 09.30 για Αίγινα - Μέθανα - Πόρο, το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά ασφαλώς και οι επιβάτες του εξυπηρετήθηκαν άμεσα με το πλοίο "Αχαιός" για Αίγινα και με ναυλωμένο λεωφορείο για Μέθανα και Πόρο.

Λυπούμαστε πολύ για την αναστάτωση των επιβατών μας και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε όλοι οι επιβάτες μας να φτάσουν ασφαλώς και εγκαίρως στον προορισμό τους.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκτάκτων συγκοινωνιακών αναγκών γραμμής Σαρωνικού σήμερα Σάββατο 09.03.2024 έχουν ζητηθεί οι παρακάτω τροποποιήσεις δρομολογίων:

Σάββατο 09.03.2024

1. Το δρομολόγιο από Αίγινα 17.30 προς Πειραιά να γίνει από Αίγινα 16.45 προς Πειραιά

2. Το δρομολόγιο από Πειραιά 17.15 προς Αίγινα, από Αίγινα 19.00 προς Πειραιά να γίνει από Πειραιά 18.30 προς Αίγινα, από Αίγινα 20.15 προς Πειραιά.

Οι επιβάτες θα ενημερωθούν με μέριμνα της Κοινοπραξίας μας»