ΕΛΛΑΔΑ

Νάξος: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για 411 επιβάτες πλοίου - Τι λέει ταξιδιώτης στο Newsbomb.gr (vid)

Νάξος: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για 411 επιβάτες πλοίου - Τι λέει ταξιδιώτης στο Newsbomb.gr (vid)
Newsbomb.gr

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των 411 επιβατών του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Blue Star 1» που προσέκρουσε το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι της Νάξου

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους 411 επιβάτες στο πλοίο που αναχώρησε από το λιμάνι της Θήρας και εξακολουθεί να βρίσκεται στο λιμάνι της Νάξου, εξαιτίας πρόσκρουσης στο πρυμνιαίο προστατευτικό του πλοίου.

Λίγο πριν τις 19:00 της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου το πλοίο Blue Star 1 επακούμβησε σε προβλήτα του λιμανιού της Νάξου και ακολούθησε η προβλεπόμενη διαδικασία με έλεγχο του πλοίου ώστε να διαπιστωθεί αν παραμένει αξιόπλοο και να συνεχίσει το δρομολόγιό του με καθυστέρηση.

Όπως περιγράφει επιβάτης του Blue Star 1 στο Newsbomb.gr οι ταξιδιώτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι και περιμένουν στο αγκυροβόλιο της Νάξου. Μεταξύ των 411 επιβατών επικρατεί εκνευρισμός. Στο πλοίο υπάρχουν ηλικιωμένοι και παιδιά, ενώ ο έντονος κυματισμός μεγαλώνει την ταλαιπωρία των επιβατών. Ωστόσο λίγο πριν τις 20:00 η μπουκαπόρτα του πλοίου άνοιξε και οι επιβάτες με προορισμό την Νάξο αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Θήρα-Νάξο-Πάρο-Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του λιμενικού η καθυστέρηση αναμένεται να μην είναι μεγάλη.