ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με πτώμα στην Κουρούτα: Οι Αρχές αναζητούν ακόμη την ταυτότητα του

Θρίλερ με πτώμα στην Κουρούτα: Οι Αρχές αναζητούν ακόμη την ταυτότητα του

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το πτώμα έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι

Το πρωί της Τρίτης εντοπίστηκε άνδρας γύρω στα 65-70 έτη στην παραλία της Κουρούτας με τις Αρχές που χειρίζονται την υπόθεση, να αναζητούν ακόμη την ταυτότητα του άτυχου άντρα.

Πιο συγκεκριμένα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο άντρας έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι κάτι που μάρτυρα είτε πως δέχθηκε κάποια επίθεση είτε πως κάπου χτύπησε κατά τη διάρκεια της πτώσης του, με το δεύτερο να είναι και το επικρατέστερο σενάριο, αφού οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ο άτυχος άνδρας είχε εντοπιστεί το πρωί της Τρίτης, σύμφωνα με το patrisnews.gr από δύο γυναίκες που είχαν βγει για περπάτημα στην περιοχή. Ο θάνατος του, ωστόσο τοποθετείται από προχθές το απόγευμα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας που αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή όπου και θα δώσει και περισσότερο φως στην υπόθεση ως προς τα ακριβή αιτία του θανάτου του ηλικιωμένου.

Πάντως, μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές κανείς συγγενείς του δεν είχε εμφανιστεί ούτε είχε απευθυνθεί στις αρχές για να δηλώσει κάποια εξαφάνιση που ενδεχομένως να οδηγούσε και στην ταυτότητα του άντρα.