ΕΛΛΑΔΑ

Άνοιξη: «Το παιδί είναι καλά», λέει ο πατέρας του μαθητή που δέχθηκε επίθεση

Άνοιξη: «Το παιδί είναι καλά», λέει ο πατέρας του μαθητή που δέχθηκε επίθεση
EUROKINISSI.

«Το παιδί χαίρει άκρας υγείας, έγινε ό,τι μπορεί να συμβεί ανάμεσα σε δύο νεαρά παιδιά, η λογομαχία έγινε αψιμαχία», τόνισε ο πατέρας του μαθητή που δέχθηκε επίθεση σε Γυμνάσιο στην Άνοιξη.

«Δεν θέλω να δώσω συνέχεια στο περιστατικό. Ο πατέρας και του άλλου παιδιού έδειξε ενδιαφέρον και τον ευχαριστώ για αυτό. Το παιδί μου είναι καλά, χαίρει άκρας υγείας και το συμβάν θεωρείται λήξαν», τόνισε μεταξύ άλλων ο πατέρας του ενός από τα δύο παιδιά που ενεπλάκησαν σε καυγά μετά το σχόλασμα σε Γυμνάσιο των Βορείων Προαστίων και συγκεκριμένα της Άνοιξης.

Το μεσημέρι (21/03), άγριες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο σχολείο, όταν την ώρα του σχολάσματος δύο μαθητές ήρθαν σε σύγκρουση.

Όλα άρχισαν όταν το ένα παιδί έφτυσε το άλλο και το δεύτερο, ως αντίδραση, το σήκωσε ψηλά με τα χέρια του και το έσπρωξε, σύμφωνα με μαρτυρίες. Όπως επιβεβαίωσε και ο πατέρας του, το παιδί, ηλικίας 13 ετών, δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, ωστόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς.

Το παιδί έπεσε κάτω και χτύπησε την πλάτη και το κεφάλι του, «παγώνοντας» τους συμμαθητές και τους καθηγητές του. Έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

«Η σημερινή μέρα ήταν γενικότερης αναστάτωσης στο σχολείο. Οι ενήλικοι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις τοποθετήσεις μας και ορισμένα μηνύματα δεν πρέπει να τα περνάμε στα παιδιά. Μας ενδιαφέρει να είμαστε δίπλα τους.

Όταν κλήθηκα να πάω στο σχολείο, χωρίς να ενημερωθώ πόσο επείγον ήταν, οι καθηγητές βγήκαν και ενημέρωσαν τα παιδιά στον προαύλιο χώρο», επεσήμανε ακόμη ο πατέρας του παιδιού που νοσηλεύεται.

Σχετικές ειδήσεις