ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: «Στο ένα χέρι είχε χειροπέδα και ήταν δίπλα το όπλο», λέει αυτόπτης μάρτυρας για το πτώμα

Ιωάννινα: «Στο ένα χέρι είχε χειροπέδα και ήταν δίπλα το όπλο», λέει αυτόπτης μάρτυρας για το πτώμα
epirus-tv-news.gr

Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» για το θρίλερ με τη σορό στα Ιωάννινα.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και φωτογραφίες – ντοκουμέντα έφερε στο «φως» σήμερα (22/03) το MEGA, από το σημείο όπου εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο δάσος Φρόνζου, στα Ιωάννινα, ένα πτώμα, δίπλα από το οποίο βρέθηκε σημείωμα που εξηγούνται «λόγοι αυτοκτονίας».

«Δεν ήταν τεμαχισμένος – Στο ένα χέρι είχε χειροπέδα και ήταν δίπλα το όπλο»

Αυτόπτης μάρτυρας, τον οποίο ενημέρωσε ένας ηλικιωμένος που είδε πρώτος το πτώμα, αποκάλυψε ότι «το βρήκε ένας παππούλης. Ήρθε έντρομος στο μαγαζί να μας πει ότι βρήκε ένα πτώμα. Στην αρχή, δεν τον πίστεψα και λέμε μήπως τα έχει χαμένα.

«Ανεβαίνω στο λοφάκι που έχουμε εδώ, απέναντι από το μαγαζί και βλέπω ένα πτώμα με τα χέρια από έξω, κουκούλα σκεπασμένο με σεντόνι. Μισή σακούλα στα πόδια, φαίνονταν τα ρούχα του από πάνω κανονικά και το κεφάλι του ήταν καλυμμένο. Φορούσε φόρμες και μία φούτερ μπλούζα από πάνω. Δεν ήταν τεμαχισμένος. Όπως ήταν ξαπλωμένος στα αριστερά, όπως ήταν στα πλάγια. Φαίνονταν τα δύο χέρια του, το ένα ήταν με τη χειροπέδα και ήταν δίπλα το όπλο».

Το σημείωμα ανέφερε:

«Ο γεμιστήρας φέρει σπάγκο και είναι δεμένος στο όπλο. Έχει 7 φυσίγγια διαφόρων χρονολογιών. Είναι δεμένος ο γεμιστήρας και όχι ριγμένος κάτω, σε περίπτωση που με εντοπίσει η αστυνομία. Να μπορέσουν να βρουν γρήγορα τον γεμιστήρα και τη βολή της αυτοχειρίας. Το όπλο είναι ανενεργό και δεν είναι απειλητικό στη χρήση εναντίον κανενός. Ούτε στελεχών της αστυνομίας» αναφέρει.

Στελέχη του εγκληματολογικού έκαναν έρευνα για δύο ώρες στο σημείο

Η ιατροδικαστής, όπως και οι άνδρες του εγκληματολογικού τμήματος, έλεγξαν κάθε σημείο της ευρύτερης περιοχής στην οποία βρέθηκε η σορός και πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής για να δοθεί σαφής εικόνα.

«Νόμιζα ότι ο παππούς που με ειδοποίησε για το πτώμα, έκανε λάθος, ότι είχε άνοια»

Άλλη αυτόπτης μάρτυρας, ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης κοντά στο σημείο, η οποία ενημερώθηκε επίσης από τον ηλικιωμένο, τόνισε ότι «πρώτη φορά γίνεται αυτό στα Ιωάννινα, δεν έχουμε ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Καθώς ερχόμουν στον λόφο, μαζί με τους υπόλοιπους υπαλλήλους, είδαμε από μακριά μία σορό. Τα πόδια σκεπασμένα και δεμένα με τη σακούλα, τα χέρια από δίπλα να φαίνονται και το κεφάλι καλυμμένο με μία μαξιλαροθήκη και το όπλο με τη χειροπέδα στο χέρι».

Καλλιακμάνης: «Από ό,τι φαίνεται, πρόκειται για αυτοκτονία»

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝοτιοΑνατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, υποστήριξε πως «από ό,τι φαίνεται, πρόκειται για αυτοκτονία. Διότι, υπάρχει το σημείωμα αλλά και στοιχεία από κάμερες της περιοχής που δείχνουν πως λίγο πριν βρεθεί το πτώμα, ο άνθρωπος αυτός ανέβηκε μόνος του σε εκείνο το σημείο.

Από ό,τι φαίνεται, αυτός ο άνθρωπος πήγε στο σημείο, έβαλε στα πόδια του τη σακούλα απορριμάτων, πέρασε ταινία γύρω – γύρω, κατόπιν έβαλε τη μαξιλαροθήκη στο κεφάλι του και μετά, τη σακούλα. Δεν μπορείς να εξηγήσεις ποτέ λογικά μία παράλογη πράξη.

Φαίνεται ότι είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία. Προσπάθησε να την κάνει με τέτοιον τρόπο, ώστε όλα να είναι έτοιμα. Χρησιμοποίησε τη σακούλα, για να μην πάει γύρω – γύρω φαιά ουσία και αίμα. Μένει να δούμε αν υπάρχει πυρίτιδα στο χέρι του ανθρώπου».

Σχετικές ειδήσεις