ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ NEWSBOMB.GR

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ με το πτώμα στα Ιωάννινα - Εντοπίστηκε σημείωμα δίπλα του που εξηγεί το δεμένο όπλο

Θρίλερ με το πτώμα στα Ιωάννινα  - Εντοπίστηκε σημείωμα δίπλα του που εξηγεί το δεμένο όπλο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το πτώμα που εντοπίστηκε στα Ιωάννινα καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr εντοπίστηκε ένα σημείωμα δίπλα στη σορό

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με την σορό στα Ιωάννινα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr δίπλα από το πτώμα βρέθηκε σημείωμα στο οποίο εξηγούνται «λόγοι αυτοκτονίας».

Το πτώμα ανήκει σε άνδρα 50 ετών, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν ψυχιατρικά ζητήματα, με τις Αρχές ωστόσο να μην αποκλείουν να πρόκειται ακόμη και για σκηνοθετημένη σκηνικό ώστε να αποπροσανατολιστεί η Αστυνομία.

Στο σημείωμα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr αναγράφονται οι λόγοι για τους οποίους ο άνδρας φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του ενώ εξηγεί και γιατί το όπλο ήταν δεμένο στο χέρι του με χειροπέδα.

Τσούκαλης στο STAR: «Ίσως να ήταν και μήνυμα»

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη, η δολοφονία (;) είναι «μήνυμα» προς κάποιους και αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ΕΛ.ΑΣ. και στο τμήμα των Ιωαννίνων.

Η σορός βρέθηκε με μια μαξιλαροθήκη στο κεφάλι, ένα όπλο δεμένο με αλυσίδα στο ένα χέρι και μια χειροπέδα στο άλλο. Σύμφωνα με τον κύριο Τσούκαλη, ο οποίος μίλησε στο STAR, το πτώμα δεν έγινε προσπάθεια να κρυφτεί αλλά αφέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, όπου περνάει κόσμος, για να πάρουν κάποιο το μήνυμα.

Ποιοι κρύβονται πίσω από την άγρια δολοφονία; Ο κύριος Τσούκαλης ανέφερε πως τα σύνορα με την Αλβανία είναι πάρα πολύ κοντά «φωτογραφίζοντας» προφανώς κυκλώματα που δρουν στην ευρύτερη περιοχή.

Σχετικές ειδήσεις