ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνίδα travel blogger έχει ταξιδέψει σε 65 χώρες και μοιράζεται τις εμπειρίες της

Ελληνίδα travel blogger έχει ταξιδέψει σε 65 χώρες και μοιράζεται τις εμπειρίες της
Η Μαρία Κωφού έχει ταξιδέψει σε πάνω από 65 χώρες
Glomex/Alpha

Η Μαρία Κωφού είναι από τις πιο παλιές travel bloggers και experience designers στην Ελλάδα

Η Μαρία Κωφού είναι solo traveler. Επιλέγει, δηλαδή, να ταξιδεύει μόνη της και να ανακαλύπτει νέους προορισμούς. Έχει ταξιδέψει σε τουλάχιστον 65 χώρες.

Σίγουρα, όπως λέει στον Alpha η νεαρή ταξιδιώτισσα, το να ταξιδεύει κανείς μόνο εγκυμονεί κινδύνους, όμως εκείνη προσπαθεί να τους μετριάσει. «Οι πρώτες φορές είχαν άγχος, είχαν την αίσθηση του κινδύνου γιατί είσαι μόνη σου και μόνη σου πρέπει να τα βγάλεις πέρα στην άλλη άκρη του κόσμου», αναφέρει η ίδια και προσθέτει: «Πριν φύγω, ενημερώνω πάντα έναν δικό μου άνθρωπο για τη διαδρομή μου, για όλα τα μέρη που θα πάω, για το πού θα μείνω και κοιτάζω να έχω πάντα ίντερνετ».

Η Μαρία Κωφού είναι από τις πιο παλιές travel bloggers και experience designers στην Ελλάδα. Μάλιστα, κατάφερε να κάνει την αγάπη της για τα ταξίδια κανονικό επάγγελμα και έτσι η ίδια παροτρύνει όλες τις γυναίκες να ταξιδεύουν μόνες. «Ο υπερσηβιρικός ήταν το πρώτο ταξίδι που οργάνωσα μόνη μου», ανέφερε η ίδια.

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό όταν γυρίζεις πίσω να έχεις πάρει πράγματα από εκεί που πήγες αλλά να γυρίζεις και με προβληματισμό. Να νιώθεις ότι είσαι καλά εδώ», λέει.

Δείτε εδώ τη συνέντευξή της