ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: «Ήθελε να σκοτώσει το παιδί μου, πρέπει να τελειώσει και αυτός»

Άγιοι Ανάργυροι: «Ήθελε να σκοτώσει το παιδί μου, πρέπει να τελειώσει και αυτός»

Για τη δολοφονία της 28χρονης από τον πρώην σύντροφό της στους Αγίους Αναργύρους μίλησε ο πατέρας της και ξέσπασε κατά του δράστη 

Ο πατέρας της 28χρονης αδικοχαμένης Κυριακής ξεσπά μιλώντας στο MEGA για τη δολοφονία της κόρης του, περιγράφοντας τον χαρακτήρα του 39χρονου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της 28χρονης συγκλονίζει με τις λεπτομέρειες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας χαρακτηρίζοντας τον 39χρονο ως «ρεμάλι» και «τεμπελόσκυλο», τον οποίο συντηρούσε η κόρη του. Αυτό που ζητά είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να «σαπίσει στη φυλακή»

«Να αποδώσουν δικαιοσύνη. Ξέρουν εκείνος πότε θα πάει. Ένα τέτοιο άτομο δεν πρέπει να ξαναναπνεύσει έξω από τις φυλακές ή να σαπίσει εκεί μέσα ή να μείνει εκεί μέσα. Δεν θα ξαναβγεί έξω αυτό ρεμάλι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια προσθέτει ανηαφορικά με τη συμπεριφορά του 39χρονου:

«Να έχετε πολλά πράγματα να κάνετε μαζί, να νοιάζεται ο ένας για τον άλλον και όχι να τον έχεις μέσα στο σπίτι και να τον ταΐζεις. Γιατί σε αυτά τα 4 χρόνια που είχαν σχέση όλη η δουλειά του να ήταν 5-6 μήνες, σε αυτά τα 4 χρόνια. Τα υπόλοιπα καθόταν στο σπίτι. Μηχανάκι, βενζίνες, όλα αυτά η κόρη μου.»

Ο πατέρας της 28χρονης μίλησε και για τον χωρισμό τους, εξηγώντας πως η κόρη του έμενε μόνη της τους τελευταίους μήνες.

«Μένανε μαζί, πριν από 2-3 μήνες χωρίσανε και νοίκιασε καινούργιο σπίτι η κόρη μου, το οποίο πήγαμε μαζί τα πράγματα εκεί...

Μου λέει «τέλος μπαμπά, τελείωσα με τον Θανάση, από και πέρα τέλος, μόνη μου», λέω: «βρε αγάπη μου έλα κορίτσι μου στο σπίτι να μείνεις ένα μήνα, έλα να είμαστε μαζί», «όχι μπαμπά».

Καταλήγοντας, ο πατέρας είναι πεπεισμένος πως πρόκειται για προσχεδιασμένο έγκλημα σε βάρος του παιδιού του, τονίζοντας πως όπως την τελειώσε πρέπει «να τελειώσει και εκείνος».

«Ήταν σχεδιασμένο, αφού είχε μαχαίρι του και σου λέει τώρα είναι η ευκαιρία σου, αν φύγω από εδώ θα έρθει περιπολικό, θα με πιάσουν, θα με βρούνε, αυτός είχε το μαχαίρι μαζί του για να τη τελειώσει τη κατάσταση, γι αυτό και πρέπει να τελειώσει και αυτός. Δεν θα πω εγώ να μου ζητήσει ο πατέρας του συγγνώμη, δεν το δέχομαι».

Το χρονικό

Μία μαχαιριά ήταν αρκετή για να σκοτώσει την 28χρονη στους Αγίους Αναργύρους, που έχασε τη ζωή της, καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή από τις πέντε μαχαιριές που δέχθηκε, οι τέσσερις ήταν θανατηφόρες.

Το έγκλημα που η αστυνομία άκουσε σε ζωντανή μετάδοση, καθώς τη στιγμή που άφηνε την τελευταία της πνοή, η κοπέλα μιλούσε με το 100 για να ζητήσει προστασία, έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Η νεαρή κοπέλα είχε σχέση με τον δολοφόνο της τα τελευταία χρόνια, τον οποίο αποφάσισε να εγκαταλείψει καθώς είχε αρχίσει να βιώνει μία κόλαση δίπλα του, από την οποία προσπαθούσε να ξεφύγει εδώ και τέσσερις μήνες, οπότε και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι που ζούσαν μαζί και να μείνει μόνη της.

Το θύμα είχε κάνει μήνυση σε βάρος του συντρόφου της το 2020 για ξυλοδαρμό και βιασμό, την οποία όμως λίγο αργότερα απέσυρε. Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι είχαν αρραβωνιαστεί, ενώ ο χωρισμός τους ήταν η χαριστική βολή για τον 39χρονο που άρχισε να καταστρώνει το αρρωστημένο του χτύπημα μην μπορώντας να ξεπεράσει το γεγονός οτι η 28χρονη τον εγκατέλειψε.

Μετά την θανατηφόρα επίθεση στην 28χρονη, ο 39χρονος έστρεψε το μαχαίρι στον εαυτό του και μαχαιρώθηκε, ενώ νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη, με τους συγγενείς και τους στενούς φίλους της νεαρής γυναίκας που δολοφόνησε να ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, που μοιάζει να μην έχει τελος.

Ο διάλογος της 28χρονης με την αξιωματικό Υπηρεσίας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star αυτός ήταν ο διάλογος που είχε η 28χρονη με την αξιωματικό Υπηρεσίας:

Θύμα: Σας παρακαλώ πολύ, θέλω ένα περιπολικό να με συνοδεύσει στο σπίτι μου. Είδα τον πρώην σύντροφό μου και φοβάμαι, μήπως με περιμένει έξω από το σπίτι μου και μου κάνει κακό.

Αστυνομικός: Πρέπει να του κάνετε μήνυση.

Θύμα: Έχω κάνει μήνυση στο παρελθόν εναντίον του για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Αστυνομικός: Μείνετε στο αστυνομικό τμήμα και θα καλέσουμε από εδώ την Άμεση Δράση να σας συνοδεύσουν.

Θύμα: Θα τους καλέσω εγώ.

Η 28χρονη βγήκε από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων μαζί με τον φίλο της και κάλεσε το 100:

Άμεση Δράση: Άμεση Δράση, λέγετε παρακαλώ;

Θύμα: Είμαι έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων και θέλω ένα περιπολικό να με πάει σπίτι μου γιατί φοβάμαι ότι ο πρώην σύντροφός μου θα μου κάνει κακό. Βοήθεια, είναι εδώ, με κυνηγάει... (Ουρλιαχτά, έπεσε η γραμμή).

Αμέσως, ακούγονται ουρλιαχτά, η τηλεφωνήτρια γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας της 28χρονης, μιας δολοφονίας που έγινε μπροστά από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Σχετικές ειδήσεις