ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: «Να με πάτε στο ψυχιατρείο» - Τι είπε ο 39χρονος μετά τη δολοφονία της Κυριακής

Άγιοι Ανάργυροι: «Να με πάτε στο ψυχιατρείο» - Τι είπε ο 39χρονος μετά τη δολοφονία της Κυριακής
H 28χρονη Κυριακή μαζί με τον πρώην σύντροφό της ο οποίος τη δολοφόνησε

Σύμφωνα με την οικογένεια του δράστη, ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για το ειδεχθές έγκλημα έξω από Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους και τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφο της, το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το ΜΕGA, αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 39χρονου στους αστυνομικούς όταν συνελήφθη: «Δεν είμαι καλά, να με πάτε στο ψυχιατρείο», φέρεται να είπε ο 39χρονος.

Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, τον οποίο προσέγγισε η οικογένεια του δράστη προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπισή του, ανέφερε από το περιβάλλον του 39χρονου κάνουν λόγο για ψυχιατρικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο 39χρονος

Νωρίτερα ο δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη για τη δολοφονία της Κυριακής.

Σε βάρος του ασκήθηκε νωρίτερα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και προμήθεια κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δίκη του χρήση.

Ναρκωτικά, ξυλοδαρμοί και απείθεια - Ο φονιάς της Κυριακής ήταν γνωστός στις Αρχές

Όπως αποκαλύπτει το newsbomb.gr, ο 39χρονος είχε συλληφθεί από την ασφάλεια Ίλιον το 2019 για σωματική βλάβη και απείθεια, το 2020 από την ίδια ασφάλεια για κατοχή ηρωίνης ενώ το 2020 το θύμα υποβάλλει μήνυση σε βάρος του για απόπειρα βιασμού εντός του σπιτιού της στην οδό Τήνου.