ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Ο δράστης παρακολουθεί την 28χρονη πριν τη δολοφονία της – Βίντεο ντοκουμέντο

Άγιοι Ανάργυροι: Ο δράστης παρακολουθεί την 28χρονη πριν τη δολοφονία της – Βίντεο ντοκουμέντο
Η 28χρονη με τον 39χρονο δολοφόνο της
Facebook

Βίντεο ντοκουμέντο με τον 39χρονο δολοφόνο να παρακολουθεί την 28χρονη λίγο πριν πάει στο Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους

Ο 39χρονος παρακολουθούσε την 28χρονη Κυριακή, στενά από το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου πριν πάει στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων και καταθέσει ότι κινδυνεύει από τον πρώην σύντροφό της.

Ο δράστης παρακολουθούσε την άτυχη κοπέλα τα τελευταία δύο 24ωρα πριν της αφαιρέσει τη ζωή. Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Star, ο 39χρονος στις 21:12 και στις 21:18 παρακολουθούσε την 28χρονη η οποία επέστρεφε σπίτι της στους Αγίους Αναργύρους.

Η Κυριακή έμενα σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα τον τελευταίο ενάμιση μήνα, αφού είχε τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον 39χρονο δολοφόνο της. Το σπίτι της ήταν μόλις 3 λεπτά από το Αστυνομικό Τμήμα. Στις 22:10 πήγε στην Αστυνομία να πει ότι κινδυνεύει από τον 39χρονο.

Καθώς έφευγε από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων είδε τον πρώην σύντροφό της και κάλεσε το 100. Όμως ήταν ήδη αργά. Ο 39χρονος με πέντε μαχαιριές την οδήγησε στον θάνατο και μετά αυτομαχαιρώθηκε.

Ο 39χρονος όταν συνελήφθη δεν είπε τίποτα στις Αρχές ενώ τα τραύματά του στον λαιμό του ήταν επιφανειακά. Μάλιστα όταν πήγε στο νοσοκομείο ανέφερε στους αστυνομικούς πως «έχω ψυχιατρικό παρελθόν».

Μόνο δύο άτομα βάρδια στο Αστυνομικό Τμήμα

Ερωτηματικά παραμένουν για την δράση των Αστυνομικών στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Σύμφωνα με το Star υπήρχε περιπολικό όμως μονο δύο άτομα ήταν σε βάρδια.

Ο σκοπός ήταν μια 22χρονη αξιωματικός η οποία επενέβη αφότου ο δράστης αυτομαχαιρώθηκε και είχε πέσει στο έδαφος, κλωτσώντας μακριά το μαχαίρι.

Την Πέμπτη απολογείται ο 39χρονος δολοφόνος

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη έλαβε ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σε βάρος του ασκήθηκε νωρίτερα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και προμήθεια κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δίκη του χρήση.

Παράλληλα, «τρέχει» και δεύτερη έρευνα για την υπόθεση μετά την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του του προισταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθαριάνου, που έδωσε εντολή για προκαταρκτική σχετικά με τις ευθύνες των αστυνομικών που είχαν βάρδια εκείνο το βράδυ.

Μετά τη διαβίβαση του φακέλου σχετικά με τη δολοφονία του κοριτσιού στην Εισαγγελία, ο προϊστάμενος διέταξε ξεχωριστή εισαγγελική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί εάν οι αστυνομικοί έχουν διαπράξει παράβαση καθήκοντος.

Η έρευνα ανατέθηκε σε εισαγγελέα ο οποίος όμως αναμένει το πόρισμα της ΕΔΕ, που έχει διαταχθεί ήδη για το περιστατικό.

Ο φονιάς της Κυριακής ήταν γνωστός στις Αρχές για ναρκωτικά, ξυλοδαρμούς και απείθεια

Όπως αποκαλύπτει το newsbomb.gr, ο 39χρονος είχε συλληφθεί από την ασφάλεια Ίλιον το 2019 για σωματική βλάβη και απείθεια, το 2020 από την ίδια ασφάλεια για κατοχή ηρωίνης ενώ το 2020 το θύμα υποβάλλει μήνυση σε βάρος του για απόπειρα βιασμού εντός του σπιτιού της στην οδό Τήνου.

Σχετικές ειδήσεις