ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: «Δεν είναι ταξί το περιπολικό»: Η απάντηση του αστυνομικού μετά τον σάλο

Άγιοι Ανάργυροι: «Δεν είναι ταξί το περιπολικό»: Η απάντηση του αστυνομικού μετά τον σάλο
INTIME

Η 28χρονη που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους ζητούσε εναγωνίως ένα περιπολικό για να προστατευθεί από τον πρώην σύντροφό της 

Σάλο προκάλεσε η απάντηση του αστυνομικού στην 28χρονη Κυριακή, όταν κάλεσε την Άμεση Δράση και ζήτησε προστασία από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της λίγα δευτερόλεπτα πριν της αφαιρέσει τη ζωή με τόσο άγριο τρόπο.

Ο αστυνομικός μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο τρόπος που απάντησε στο θύμα της δολοφονίας υποστηρίζει ότι δεν θυμάται να το είπε. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, στο πλαίσιο της έρευνας που έχει διαταχθεί για τυχόν ευθύνες αστυνομικών, ο αξιωματικός της Άμεσης Δράσης φέρεται να δήλωσε ότι η κοπέλα είχε δώσει την εικόνα ότι ο κίνδυνος ήταν έξω από το σπίτι της και όχι εκεί που βρισκόταν, με αποτέλεσμα να πει κάτι τέτοιο εν τη ρύμη του λόγου.

Η 28χρονη Κυριακή ενώ βρισκόταν έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων έχοντας εισπράξει την άρνηση των αστυνομικών για το περιπολικό που ζήτησε να την πάει στο σπίτι της επειδή φοβόταν τον πρώην σύντροφό της, κάλεσε το 100 και ζήτησε από την Άμεση Δράση να στείλει ένα περιπολικό να την μεταφέρει στην οικία της, έξω από την οποία περίμενε ο 39χρονος, ο οποίος ωστόσο στην συνέχεια την βρήκε έξω από το τμήμα και την δολοφόνησε με 5 μαχαιριές.

Ο αστυνομικός που απάντησε την κλήση του 100, όταν η κοπέλα ζήτησε το περιπολικό της απάντησε ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί» με τη φράση αυτή να προκαλεί θύελλα αντιδράσεων.