ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Καθιστική μουσική διαμαρτυρία από μαθητές για την δολοφονία της Κυριακής

Άγιοι Ανάργυροι: Καθιστική μουσική διαμαρτυρία από μαθητές για την δολοφονία της Κυριακής
In Time

Πλήθος μαθητών συγκεντρώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων διαμαρτυρόμενοι για το άγριο έγκλημα σε βάρος της 28χρονης Κυριακής

 

«Πώς να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου» τραγούδησαν μαθητές σχολείου των Αγίων Αναργύρων έξω από το οικείο αστυνομικό τμήμα, στο πλαίσιο συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν για την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής την περασμένη Δευτέρα 1 Απριλίου.

Πλήθος μαθητών συγκεντρώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου άφησαν λουλούδια, κεράκια και σημειώματα για την αδικοχαμένη κοπέλα, ενώ προχώρησαν σε καθιστική διαμαρτυρία, ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες για το άγριο έγκλημα.

INTIME

Με ένα πανό που έγραφε «Το περιπολικό δεν είναι ταξί. Καμία μόνη» μαθήτριες και μαθητές μπροστά στην είσοδο του Α.Τ. επέλεξαν να τραγουδήσουν το «Πώς να σωπάσω» που έχει ερμηνεύσει ο Νίκος Ξυλούρης, σε μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου και στίχους του Κώστα Κινδύνη, ενώ έγραψαν στο πεζοδρόμιο με κόκκινη μπογιά «Την λέγαν Κυριακή, δεν έψαχνε ταξί».

INTIME

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 αστυνομικοί ζήτησαν από τον κόσμο που συγκεντρώνεται έξω από το αστυνομικό τμήμα ή συρρέει ως ελάχιστο φορο τιμής, να μην αφήνουν λουλούδια, καθώς δημιουργείται... φασαρία!

Συγκεκριμένα, ζήτησαν να σταματήσουν οι συγκεντρώσεις του απλού κόσμου για να μην διαταρραχθεί η «εύρυθμη λειτουργία του αστυνομικού τμήματος».

Μετά το έγκλημα συλλογικότητες, ομάδες και απλός κόσμος συγκεντρώνονται κατ΄επανάληψη στο χώρο της δολοφονίας και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ΑΝΤ1 οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων φαίνεται να ενοχλήθηκαν από την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών.