ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: «Δωμάτιο αποσυμπίεσης» έλεγε το δωμάτιο που έκλεινε παιδιά βρεφονηπιοκόμος

παιδικός σταθμός
Φωτογραφία αρχείου/ Eurokinissi

Τι είπε η παιδαγωγός στους γονείς 

Το παιχνίδι με την τρίχρονη κόρη του οδήγησε έναν πατέρα στην Αλεξανδρούπολη στην αποκάλυψη ότι η γυναίκα, στην οποία εμπιστευόταν το παιδί του το τιμωρούσε με έναν αδιανόητο τρόπο.

«Έκατσα με το παιδάκι μου να το συζητήσω, δεν το λέμε συζήτηση, μέσω παιχνιδιού και δυστυχώς μου έδειξε πως κάθεται, έπιασε τον μπαμπά της από το χέρι, τον πέταξε στο μπάνιο, κλείδωσε την πόρτα, έσβησε το φως και τον έδειχνε με το δαχτυλάκι του εκεί θα κάτσεις».

Οι γονείς του παιδιού το πρωί της επόμενης μέρας, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, επισκέφθηκαν τον παιδικό σταθμό, προκειμένου να μιλήσουν με την παιδαγωγό. Η ίδια επιβεβαίωσε τα όσα δεν μπορούσαν να διανοηθούν, μέχρι εκείνη τη στιγμή, λέγοντας ότι τα παιδιά μπαίνουν στο δωμάτιο αποσυμπίεσης, όπως το αποκαλούσε, για να ηρεμήσουν.

«Το είχε παραδεχθεί. "Πώς κάνετε έτσι; Δύο τρία λεπτά τα έκλεινα μέσα για να ηρεμήσουν". Τόσο απλό... Ένα παιδάκι σε μια αποθήκη δύο επί ένα, στην οποία υπάρχει βιβλιοθήκη με βιβλία, με κλειστό φως. Να πάθει καμιά κρίση ένα παιδάκι επιληπτική, Δευτερόλεπτα. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Μετά από συζήτηση τα περισσότερα παιδάκια ανέφεραν το όνομα του παιδιού μου, ότι ήταν περισσότερες φορές μέσα κλειδωμένη», ανέφερε η μητέρα του παιδιού.