ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: «Έτσι μας κάνει η κυρία» - Πώς έμαθαν οι γονείς για τις τιμωρίες στον παιδικό

Αλεξανδρούπολη: «Έτσι μας κάνει η κυρία» - Πώς έμαθαν οι γονείς για τις τιμωρίες στον παιδικό

Η μητέρα του 3χρονου παιδιού αποκάλυψε πως ανακάλυψαν τα μαρτύρια που περνούσαν τα παιδιά τους στον παιδικό στην Αλεξανδρούπολη

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το περιστατικό στην Αλεξανδρούπολη που παιδαγωγός φέρεται να έκλεινε τα παιδιά σε αποθήκη της τάξης για τιμωρία.

Στην κάμερα του MEGA, μίλησε η μητέρα ενός 3χρονου παιδιού για την παιδαγωγό αλλά και τον τρόπο που ανακάλυψαν τα μαρτύρια που περνούσαν τα παιδιά τους.

«Η υπόθεση ξεκίνησε από δύο άλλους γονείς όταν ο πατέρας έπαιζε με την κόρη του και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η κόρη πήρε την κούκλα της, τη μάλωνε και ήθελε να τη βάλει τιμωρία στο αποθηκάκι, να κλείσει το φως», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια σοκαρισμένος ο πατέρας του κοριτσιού από τις ιδέες που είχε η κόρη του την ρώτησε που τα έχει ακούσει αυτά και άκουσε το απίστευτο: «Έτσι μας κάνει η κυρία στον παιδικό».

Η μητέρα του 3χρονου στη συνέχεια ανέφερε: «Την επόμενη ημέρα πήγαν οι γονείς στον παιδικό σταθμό, μίλησαν με τη δασκάλα, της ανέφεραν το περιστατικό και προς μεγάλη τους έκπληξη δεν το αρνήθηκε, είπε ότι γίνεται αυτό για δύο τρία λεπτά και μπαίνουνε στο αποθηκάκι για να ηρεμήσουν».

«Εκεί αρχίσαμε να δικαιολογούμε κάποιες συμπεριφορές», είπε καθώς και η ίδια είχε παρατηρήσει πως ο γιος της άρχισε να φοβάται το σκοτάδι και ξυπνούσε στον ύπνο του λέγοντας πως δεν θέλει να πάει στο σχολείο.