ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Απετράπη συμπλοκή ανηλίκων - Είχαν δώσει «ραντεβού» – Προσήχθησαν 25 άτομα

Γλυφάδα: Απετράπη συμπλοκή ανηλίκων - Είχαν δώσει «ραντεβού» – Προσήχθησαν 25 άτομα

Γλυφάδα: Είχαν δώσει «ραντεβού» για συμπλοκή ανήλικοι – Προσήχθησαν 25 άτομα

Συνεχώς αυξανόμενα είναι τα κρούσματα βίας μεταξύ ανηλίκων. Μάλιστα χθες, Σάββατο, μία ομάδα παιδιών με ηλικίες που κυμαίνονται από 14 – 17 ετών είχαν δώσει «ραντεβού» συμπλοκής για να λύσουν τις διαφορές τους στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το Mega η συνάντηση των ανηλίκων θα γίνει στην πλατεία Τερψιθέας, αλλά τελικά ήταν στην πλατεία Ευρυάλης, όπου μόλις έφτασε η ομάδα των παιδιών οι αστυνομικοί έκαναν 25 προσαγωγές.

Στην συνέχεια ειδοποιήθηκαν οι γονείς τους, που έδωσαν και καταθέσεις και με πρόσφατες πληροφορίες έγινε γνωστό όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι και οι προσαγωγές έγιναν για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο Νίκος Ρήγας, αντιπρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών σχολίασε: «Έγινε μια επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας, που λειτούργησε προληπτικά ώστε με τις προσαγωγές να μην γίνει το ραντεβού. Ενημερώθηκαν και οι γονείς και με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι».

Και πρόσθεσε ο κ. Ρήγας: «Βλέπουμε ότι υπάρχει μια ένταση ειδικά σε αυτές τις μικρές ηλικίες . Θα πρέπει να μας προβληματίσει ως κοινωνία η ροπή της νεολαίας προς τις σκληρές επιθέσεις που κάνουν μεταξύ τους».