ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εκτός ελέγχου η βία μεταξύ ανηλίκων – Σοκάρει το νέο περιστατικό στην Κέρκυρα

Εκτός ελέγχου η βία μεταξύ ανηλίκων – Σοκάρει το νέο περιστατικό στην Κέρκυρα

Σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης στην Πλατεία Σαρόκο, στην Κέρκυρα.

Το επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ μαθητών, ηλικίας 14 και 17 ετών είχε ως αποτέλεσμα τρία άτομα να διακομισθούν στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εκδηλώθηκε ένταση ανάμεσα στον 14χρονο μαθητή Γυμνάσιου και στον 17χρονο μαθητή Λυκείου, με αποτέλεσμα δύο να τραυματιστούν από το μαχαίρι που έφερε ο τρίτος μαθητής.

Τραυματίας κατέληξε και ένας 49χρονος Ιταλός ο οποίος είδε τι συμβαίνει και έσπευσε να βοηθήσει, με αποτέλεσμα να δεχθεί μαχαιριά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στα θύματα αλλά και η Αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει τον φερόμενο δράστη, ο οποίος τράπηκε σε φυγή μετά την πράξη του.

Οι επιστάμενες έρευνες της αστυνομίας είχαν ως αποτέλεσμα να βρεθεί ο δράστης περίπου μία ώρα μετά την αιματηρή επίθεση που πραγματοποίησε και να του περάσουν χειροπέδες.

Στο Νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί τρία άτομα. Πρόκειται για έναν 14χρονο, έναν 17χρονο και τον 49χρονο που έσπευσε να βοηθήσει.

Σημειώνεται ότι τα τραύματα που φέρουν τα θύματα δεν είναι σοβαρά ωστόσο και οι τρεις είναι σε κατάσταση σοκ από το περιστατικό.