ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα της Κυριακής στον άνδρα που τη συνόδευε

Άγιοι Ανάργυροι: Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα της Κυριακής στον άνδρα που τη συνόδευε

Ο πατέρας της Κυριακής ψάχνει τον άνδρα που ήταν μαζί της στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων

Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε πριν μια εβδομάδα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο σύντροφό της.

Ο Σάκης Γρίβας αναζητάει τον άνδρα που είχε συνοδεύσει την κόρη του στο τμήμα της περιοχής και είδε την αδικοχαμένη Κυριακή να αφήνει την τελευταία της πνοή μετά από τις πέντε μαχαιριές του δολοφόνου της.

Ο άνδρας ήταν ο παιδικός έρωτας της Κυριακής, ο οποίος μετά τον χωρισμό της από τον 39χρονο στάθηκε δίπλα της και γνωρίζει λεπτομέρειες για όσα ζούσε η 28χρονη το τελευταίο διάστημα.

Ο πατέρας της Κυριακής τον έχει καλέσει πολλές φορές στο τηλέφωνο ψάχνοντας λεπτομέρειες ωστόσο δεν τον βρίσκει. Την ημέρα της κηδείας της 28χρονης του έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα λέγοντας του ότι θα ήθελε να δει την κόρη του νυφούλα δίπλα του και όχι μέσα στο φέρετρο.

« (όνομα) μου γεια σου... Είμαι ο μπαμπάς της Κικής μας... Είναι δύσκολη μέρα για όλους μας πιο πολύ για μένα... Θέλω να είσαι δυνατός και γερός... σήμερα που θα την πάω νύφη... μακάρι να μας περιμένεις εσύ στα σκαλιά για να στην παραδώσω... αλλά δυστυχώς δεν μας έκανε το χατήρι η ζωή... Όποτε θες μπορείς να μου μιλήσεις!!! Να είσαι δυνατός»

Από την εκπομπή «Το Πρωινό»

Ξεσπούν οι συγγενείς της Κυριακής Γρίβα: «Να ψοφήσει στη φυλακή ο δολοφόνος» - Ευθύνες στους αστυνομικούς

Συγγενής της 28χρονης Κυριακής ξεσπάει μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό»

«Είναι άδικο, άδικο, άδικο γιατί αυτοί που πραγματικά φταίνε δεν θα πληρώσουν κι αυτός θα βγει και θα κάνει τη ζωούλα του. Και το κοριτσάκι εκεί πέρα, που της είπε η Κυριακούλα «βοήθησέ με, με κυνηγάει ο πρώην μου», το κοριτσάκι δεν έκανε τίποτα. Γιατί αυτό το κορίτσι να είναι στη συγκεκριμένη θέση; Γιατί ο αστυνομικός να είναι στο κουβούκλιο; Γιατί αυτά τα κουβούκλια δεν τα γκρεμίζουν, αφού δεν μας προσφέρουν την ασφάλεια. Και να μην βγει αυτός ο αστυνομικός να σώσει το κοριτσάκι;», ανέφερε αρχικά ξεσπώντας κατά των αστυνομικών που δεν βοήθησαν την 28χρονη.

«Το ξέραμε από την αρχή ότι θα δηλώσει τρελός ρε παιδί μου. Όλοι έτσι δεν κάνουν; Δεν μπορώ να το καταλάβω, όχι μόνο εγώ, η κάθε μανούλα. Αν έπαιρνε η Κυριακή τον μπαμπά της τηλέφωνο, θα είχε σωθεί! Είναι άδικο! Όταν βλέπω που η αστυνομία έκανε αλυσίδα για να προστατέψει τον δολοφόνο και χτύπησαν ένα κορίτσι που πήγε να σπάσει την αλυσίδα, την χτύπησαν στο κεφάλι με γκλομπ. Αυτό το γκλομπ να το βγάλει και να του σπάσει τα πόδια. Να τον χτυπήσει με το γκλομπ όχι με όπλο. Είναι απλά ερωτήματα βλαμμένα, αν θες βλαμμένα ερωτήματα! Είναι μερικοί άνθρωποι που δεν αξίζουν να έχουν αυτά τα πόστα. Δεν θέλουν μια κοπελίτσα που δεν ξέρει κι αυτή. Δεν ξέρει τι της γίνεται. Θέλω να τιμωρηθεί από τον νόμο, από τον Θεό», είπε ξεσπώντας η συγγενής της αδικοχαμένης Κυριακής.

Ξάδερφος Κυριακής: «Να δικαιωθεί η μνήμη της τώρα - Να ψοφήσει μέσα αν γίνεται ο δολοφόνος»

Την απόπειρα αυτοκτονίας του δολοφόνου σχολίασε και ξάδερφος της 28χρονης Κυριακής.

«Λόγω του κ..... για να πέσουν όχι τα φώτα πάνω του, για να πέσει στα μαλακά και καλά ότι θέλει να αυτοκτονήσει ότι θέλει να κάνει κακό στον εαυτό του. Δεν το κόβω λογικό γιατί από πού κι ωσπού ρε φίλε μπορεί να λέει κάποιος ή να σηκώσει το μαχαίρι, να λέει έχω ψυχολογικά»

«Ας βάλουν κάποιους να του κάνουν γνωμάτευση. Όταν πας για ψυχολογικά πέφτεις στα ελάχιστα και μετά βγαίνεις. Έφυγε λαδικα, ζήτησε βοήθεια από το κράτος, εγώ ζητάω να δικαιωθεί, να δικαιωθεί η μνήμη της τώρα. Καταρχήν θέλω να πάει μέσα και να μην βγει ποτέ», είπε ο ξάδερφος της 28χρονης.

«Όλα του τα χρόνια να τα περάσει μέσα, να ψοφήσει μέσα αν γίνεται. Να μην βγει ποτέ, να μην του χαρίσει η Διακιοσύνη. Δίπλα στον φρουρό γιατί δεν βγήκε; Τι αν έβγαζε το όπλο; Να έριχνε μια στον αέρα ή να έμπαινε μπροστά, η δουλειά τους είναι. Θέλω να τιμωρηθούν και όχι μόνο, και ο φρουρός και οι από πάνω! Γιατί υπάρχουν και οι υψηλόβαθμοι που τους έβαλαν εκεί! Αυτό δεν αθ γίνει ποτέ, γιατί είμαστε μια χώρα που ο καθένας κάνει ότι θέλει. Θα σταθώ στην οικογένεια δίπλα. Ζούμε σε μια κοινωνία που είναι πολύ.... και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος με αυτά που γίνονται», είπε στο τέλος ο ξάδερφος της αδικοχαμένης Κυριακής.

Σχετικές ειδήσεις