ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: «Όχι τιμωρία μαμά, φοβάμαι» - Πώς παιδάκια βίωναν τον εφιάλτη της βρεφονηπιοκόμου

Αλεξανδρούπολη: «Όχι τιμωρία μαμά, φοβάμαι» - Πώς παιδάκια βίωναν τον εφιάλτη της βρεφονηπιοκόμου
Φωτογραφία αρχείου

Οι γονείς, έκπληκτοι πήγαν στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό στην Αλεξανδρούπολη, και μίλησαν με τη συγκεκριμένη δασκάλα που τους είπε ότι «τα έβαζε σε ένα δωμάτιο αποσυμπίεσης»

Βρεβονηπιοκόμος καταγγέλλεται ότι έκλεινε τα παιδιά στην αποθήκη στην Αλεξανδρούπολη. Η ακραία συμπεριφορά της βρεφονηπιοκόμου σε παιδάκια, 2,5 έως 3 ετών αποκαλύφθηκε όταν τα παιδάκια αποκάλυψαν στους γονείς τους ότι εκείνη τα κλείδωνε σε ένα δωμάτιο, τους έσβηνε το φως και έκλεινε τον σύρτη.

Οι γονείς, έκπληκτοι πήγαν στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό και μίλησαν με τη συγκεκριμένη δασκάλα που τους είπε ότι «τα έβαζε σε ένα δωμάτιο αποσυμπίεσης». Σύμφωνα με τον Alpha, η συγκεκριμένη βρεφονηπιοκόμος, πάντα με βάση τις καταγγελίες, είχε πράξει το ίδιο και κατά το παρελθόν.

Από τον δήμο Αλεξανδρούπολης διενεργείται ένορκη διοικητική εξέταση σε βάρος της παιδαγωγού και της συναδέλφου της που ήταν στον ίδιο παιδικό σταθμό.

Ο Alpha έφερε στη δημοσιότητα εικόνες από το δωμάτιο, στο οποίο η βρεφονηπιοκόμος καταγγέλλεται ότι κλείδωνε τα παιδιά. Παιδάκια, 2,5 ετών έως και 3 ετών, κλειδώνονταν μέσα σε ένα αποθηκάκι με τα φώτα κλειστά.

Τα όσα καταγγέλλουν γονείς παιδιών στον Alpha προκαλούν φρίκη. «Άρχισε να δείχνει σημάδια ότι φοβάται το σκοτάδι. Άρχισε το παιδί μου να με αγκαλιάζει ξαφνικά και να μου λέει "όχι τιμωρία μαμά, συγγνώμη μαμά"».

Η παραμονή τους στον παιδικό σταθμό αντί για παιχνίδι και γέλια είχε τιμωρία σε ένα στενό δωμάτιο. Τα παιδιά άκουγαν τον σύρτη να κλειδώνει από το χέρι της δασκάλας τους και ήξεραν ότι αρχίζει η τιμωρία τους. «Το παιδί μου έφτασε σημείο να πει "μπαμπά, είσαι κακό παιδί, θα σε κλείσω τιμωρία», λέει μία ακόμη γονέας και προσθέτει: «Άρχισε να κλαίει και να φωνάζει "μαμά μου, όχι τιμωρία, δεν θα το ξανακάνω».