ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: «Θηλιά» του δολοφόνου στην Κυριακή με απόλυτο έλεγχο των social media

Άγιοι Ανάργυροι: «Θηλιά» του δολοφόνου στην Κυριακή με απόλυτο έλεγχο των social media

Άγιοι Ανάργυροι: Ανατριχίλα από τα νέα στοιχεία 

Τους λογαριασμούς της Κυριακής στα social media χειριζόταν ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας προκαλώντας περαιτέρω οργή και αγανάκτηση για το πως εκμεταλλευόταν την σχέση του με τη κοπέλα.

«Έμαθα ότι ήλεγχε το κινητό της κόρης μου. Είχε δεύτερες εφαρμογές σε μέσεντζερ και βάιμπερ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτά που έλεγα με την κόρη μου τα ήξερε όλα», δήλωσε ο πατέρας της σχετικά.

Στο μεταξύ νέα ντοκουμέντα έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA από τη μοιραία νύχτα με αναφορές για τα καρέ της δολοφονίας και νέα στοιχεία.

Η Κυριακή έχει μόλις δολοφονηθεί και σε αυτή την εικόνα διακρίνεται ο δράστης αλλά και τα πόδια του φρουρού της αστυνομίας που βγήκε από το φυλάκιο μετά την επίθεση. Είναι τα όσα ακολούθησαν εκείνα τα δραματικά λεπτά έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Σημαντική κατάθεση του αστυνομικού της ΔΙΑΣ

Μεταξύ άλλων σχετικά με την μοιραία νύχτα έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων όταν η Κυριακή φώναξε στο τηλέφωνο ότι την μαχαίρωσαν, αστυνομικός της ΔΙΑΣ κατέγραψε ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία στην αναφορά του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το MEGA ένας εκ των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ περιγράφει όσα κλήθηκε να αντιμετωπίσει έξω από το ΑΤ των Αγ. Αναργύρων. Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ γράφει στη αναφορά του πράγματα που δεν συνάδουν με όσα έχουν αποκαλυφθεί.

Τι λέει η αδελφή της Κυριακής

«Μου έλεγαν ότι δεν τα πήγαιναν καλά και ότι την χτυπούσε» ανέφερε σύμφωνα με το MEGA η αδελφή της Κυριακής, σημειώνοντας μάλιστα πως η ίδια γνώριζε ότι είχε χωρίσει με τον 39χρονο δολοφόνο της τον τελευταίο χρόνο.

Σχετικές ειδήσεις