ΕΛΛΑΔΑ

Γιαννάκος - Σούρας: Χειριστικός χωρίς κανένα ψυχιατρικό πρόβλημα ο δολοφόνος της Κικής

Ο κατηγορούμενος
Ο 39χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Κικής

Ο παρολίγο δις αυτόχειρας και δολοφόνος της 28χρονης, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο κελί του

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψει στη φυλακή όπου ανήκει και να «σαπίσει» σχολίασε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων, Μιχάλης Γιαννάκος, για την κατάσταση της υγείας του 39χρονου δολοφόνου της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, μιλώντας στον ALPHA, ο κ.Γιαννάκος, οι γιατροί έκριναν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και για τον λόγο αυτό εξάλλου μεταφέρθηκε από το μεσημέρι σε κλινική βραχείας νοσηλείας.

Μάλιστα όπως επεσήμανε, οι γιατροί έκαναν το χρέος τους να παραδώσουν υγιή στη δικαιοσύνη αυτόν τον άνθρωπο, τον οποίο χαρακτήρισε χειριστικό χωρίς κανέναν ψυχιατρικό πρόβλημα, όπως προέκυψε από τις ψυχιατρικές εξετάσεις.

Σε ανάλογο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του ψυχιάτρου Δημήτρη Σούρα, στην ίδια εκπομπή, ο οποίος συντάχθηκε με τις γνωματεύσεις των ψυχιάτρων. Όπως είπε «οι χειριστικές αυτοκτονίες μπορούν να γίνουν και κανονικές» και διευκρίνισε «άλλο η ψυχασθένεια, άλλο η σχιζοφρένεια και άλλο άτομα που λέγονται δολοφόνοι. Σκοπός είναι να λένε τα ονόματά τους και να μην φοβόμαστε τις λέξεις»

Σχετικές ειδήσεις