ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι - Γιαννάκος: «Έχουμε ένα τσογλάνι δολοφόνο που είναι στο νοσοκομείο άσκοπα»

Άγιοι Ανάργυροι - Γιαννάκος: «Έχουμε ένα τσογλάνι δολοφόνο που είναι στο νοσοκομείο άσκοπα»

Στο νοσοκομείο Τζάνειο παραμένει ο 39χρονος δράστης που δολοφόνησε εν ψυχρώ την Κυριακή Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους

Στο Τζάνειο νοσηλεύεται ο 39χρονος δράστης που δολοφόνησε εν ψυχρώ την Κυριακή Γρίβα, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο δράστης βρίσκεται δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι ενώ φρουροί των φυλακών έχουν γίνει η σκιά του. Ο δολοφόνος της Κυριακής τις τελευταίες ώρες είναι πλέον δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του, καθώς πετούσε αντικείμενα και προσπαθούσε να προκαλέσει φθορές στον χώρο.

Οι φρουροί της εξωτερικής φρουράς του Κορυδαλλού βρίσκονται συνεχώς στον προθάλαμο του δωματίου όπου νοσηλεύεται ο δράστης και δεν αφήνουν κανέναν να τον πλησιάσει χωρίς να βρίσκονται εκείνοι δίπλα τους. Σημειώνεται πως όταν δεν είναι δεμένος βρίσκεται σε αναστάτωση.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ξέσπασε για την παραμονή του 39χρονου στο νοσοκομείο «Τζάνειο».

«Έχουμε ένα τσογλάνι δολοφόνο ο οποίος εκ προ μελέτης σκότωσε ένα κορίτσι και τα έχει 400. Αντί για τη φυλακή που είναι η θέση του βρίσκεται στο Τζάνειο νοσοκομείο χωρίς να έχει τίποτα», είπε αρχικά ο Μιχάλης Γιαννάκος στην τηλεόραση του Mega.

Και πρόσθεσε: «Στο Τζάνειο μπήκε γιατό θεώρησαν ότι συνεχίζει να έχει παθολογικό πρόβλημα ενώ στο προηγούμενο νοσοκομείο πήρε εισιτήριο ως υγιής. Είναι καθηλωμένος και συνεχώς ζητά τη μητέρα του, καφέ και τσιγάρα. Ακόμη και στο νοσοκομείο έχει τη δυνατότητα να δει συγγενείς μέχρι τρίτου βαθμού τρεις φορές την εβδομάδα».

Όλες οι εξετάσεις γίνονται παρουσία των φρουρών όπως και ο καθαρισμός του χώρου από τις εργαζόμενες στην καθαριότητα του νοσοκομείου.

Μέσα στο δωμάτιο έχει τοποθετηθεί ειδικό παραβάν ώστε κανένας από τα άλλα κτήρια του νοσοκομείου να μην έχει οπτική επαφή με το δωμάτιο του δολοφόνου που βρίσκεται στον 3ο όροφο του νοσοκομείου.

Έγγραφες εξηγήσεις καλούνται να δώσουν οι έξι αστυνομικοί του ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ο δράστης είναι αμίλητος και το μόνο που ζητάει είναι να επικοινωνήσει με τη μητέρα του ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ακούγεται να φωνάζει ένα ανδρικό όνομα. Συγκεκριμένα αναφέρει συχνά το όνομα "Τάσος" λέγοντας «φωνάξτε μου τον Τάσο».

Οι εντολές που είχαν δοθεί εξαρχής από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας ήταν ο δράστης να βρίσκεται σε απομόνωση γι’ αυτό εξάλλου οδηγήθηκε στο Τζάνειο καθώς υπήρχε θάλαμος νοσηλείας για κρατούμενους που ήταν άδειος ενώ σε άλλα νοσοκομεία υπήρχαν άλλοι κρατούμενοι και πάρα το γεγονός ότι υπήρχε κρεβάτι κενό η εντολή ήταν: «Να είναι μόνος του».

Έγγραφες εξηγήσεις καλούνται να δώσουν οι έξι αστυνομικοί του ΑΤ Αγίων Αναργύρων σχετικά με όσα συνέβησαν κατά το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες του Open, θα πρέπει να απαντήσουν μέσα σε πέντε ημέρες στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ για τις παραλείψεις και τις ολιγωρίες τους, που είχαν ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί η Κυριακή από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Την ίδια ώρα, αναμένονται και τα αποτελέσματα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που έχει διατάξει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, η οποία θα αφορά τους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος και τον αστυνομικό στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη Κυριακή είχε μεταβεί στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων για να ζητήσει βοήθεια γιατί φοβόταν τον πρώην σύντροφό της. Είχε μεταβεί εκεί με έναν φίλο της και είχε ζητήσει ένα περιπολικό για να τη συνοδεύσει στο σπίτι της. Κανείς δεν την άκουσε και όταν βγήκε έξω από το Τμήμα, κάλεσε το 100 και μέσα σε λίγα λεπτά δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

Σχετικές ειδήσεις