ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Νεαροί χτύπησαν άγρια 19χρονο και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο!

Κρήτη: Νεαροί χτύπησαν άγρια 19χρονο και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο!

Όπως καταγγέλθηκε στην Κρήτη ο 19χρονος δέχτηκε επίθεση από τον 20χρονο με μπουνιές, ενώ η αδερφή του δράστη βιντεοσκοπούσε τον ξυλοδαρμό

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό βίας σημειώθηκε στην Κρήτη και έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα περιστατικά μεταξύ νέων!

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα άγριο περιστατικό με θύμα έναν 19χρονο από το Ηράκλειο και δράστες τρία αδέρφια: δύο αγόρια ηλικίας 20 και 18 ετών και την αδερφή τους 17 ετών. Όλα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας 22 Απριλίου σε χώρο στάθμευσης, όπου είχαν δώσει ραντεβού όλοι για να λύσουν τις διαφορές τους.

Αρχικά, όπως καταγγέλθηκε ο 19χρονος δέχτηκε επίθεση από τον 20χρονο με μπουνιές, ενώ η αδερφή του δράστη βιντεοσκοπούσε τον ξυλοδαρμό. Λίγη ώρα μετά έφτασε και ο άλλος αδερφός των δύο πρώτων, ηλικίας 18 ετών, που συνέχισε να χτυπάει τον 19χρονο, σύμφωνα με το creta24.gr.

Όταν ο κόσμος άκουσε τη φασαρία, οι δράστες κατάφεραν να φύγουν από το σημείο. Αστυνομικοί του Α Αστυνομικού Τμήματος εντόπισαν και συνέλαβαν τον 18χρονο και την 17χρονη αδερφή του, καθώς επίσης και τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.