ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Φωτογραφία ντοκουμέντο - Δύο μέτρα από το φυλάκιο ξεψύχησε η Κυριακή

Άγιοι Ανάργυροι: Φωτογραφία ντοκουμέντο - Δύο μέτρα από το φυλάκιο ξεψύχησε η Κυριακή

Η άτυχη 28χρονη κοπέλα σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του φρουρού του αστυνομικού τμήματος Αγίων Αναργύρων

Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο έρχονται στο φως από τη φρικτή δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από το χέρι του 39χρονου πρώην συντρόφου της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Στις φωτογραφίες που έδειξε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 φαίνεται το άψυχο σώμα της Κυριακής, σε πολύ μικρή απόσταση από το φυλάκιο, που χαρακτηριστικά φαίενται να είναι ακόμα και μικρότερη από τα δύο μέτρα, με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται πως το έγκλημα έγινε ακριβώς μπροστά από το φυλάκιο του Α.Τ και ο φρουρός ήταν θεατής, αυτόπτης μάρτυρας του φονικού.

Το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 28χρονη ακριβώς μπροστά από το φυλάκιο

Σε άλλη φωτογραφία ντοκουμέντο φαίνεται πώς ο δολοφονός είχε αφήσει τα κλειδιά επάνω στη μοτοσικλέτα του, ενώ και το κινητό του ήταν στην ειδική θήκη επάνω στο δίκυκλο.

Η μηχανή του 39χρονου δολοφόνου με το κλειδί στη μίζα και το κινητό στην ειδική θήκη

Η εκπομπή έδειξε ακόμα το μαχαίρι του εγκλήματος, το κουζινομάχαιρο το οποίο ο 39χρονος κουβάλησε μαζί του και την έσφαξε κυριολεκτικά με 5 μαχαιριές μπροστά στο τμήμα.

Καταπέλτης ο πατέρας της Κυριακής

Σχεδόν ένα μήνα από την ημέρα της εν ψυχρώ δολοφονίας της Κυριακής η οικογένειά της ακόμα δεν έχει πάρει απαντήσεις για τις ευθύνες των εμπλεκόμενων αστυνομικών, αφού η ΕΔΕ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, προκειμένου να επιβληθούν και οι σε βάρος τους ποινές.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής, Αθανάσιος Γρίβας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star φανερά οργισμένος, ενώ ήταν «καταπέλτης» κατά του δολοφόνου της κόρης του αλλά και κατά των εμπλεκόμενων αστυνομικών, αφού, από τη μία βλέπει τον δολοφόνο της 28χρονης να επικαλείται ψυχιατρικά προβλήματα, προκειμένου «να πέσει στα μαλακά», ενώ από την άλλη δεν έχει καμία ενημέρωση για τις ευθύνες των αστυνομικών.

«Ο πόνος μου, δεν θα περάσει ποτέ. Ξυπνάω μέσα στη νύχτα σκέφτομαι και κλαίω», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ αναρωτήθηκε αν «περνάει αυτό» το οποίο δεν εύχεται ούτε στον χειρότερο εχθρό του.

«Μας κοροϊδεύει, μας είπε ότι είναι τρελός», δήλωσε για τον 39χρονο δολοφόνο του παιδιού του ενώ κάλεσε τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς «να βγάλουν τη στολή», την ώρα που οι δύο έρευνες σε βάρος τους είναι ακόμα σε εξέλιξη.