ΕΛΛΑΔΑ

Παραθερίζει... στα νοσοκομεία ο Ανδρουλιδάκης

Παραθερίζει... στα νοσοκομεία ο Ανδρουλιδάκης

Η περίπτωση του πρώην εκδότη του «Επενδυτή» Μιχάλη Ανδρουλιδάκη, ισχύει απόλυτα το «εδώ είναι Ελλάδα», και την αιφνίδια και περίεργη άνοδό του.

Υπενθυμίζουμε ότι από οικονομικός συντάκτης, εκτοξεύτηκε σε μεγαλοεκδότη συγκροτήματος Τύπου, στην ιδιοκτησία του οποίου ήταν εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοπτικός σταθμός, καθώς και μια σειρά από ακίνητα, μεταξύ άλλων, και διαμερίσματα, τα οποία έκανε δώρο στους αναγνώστες της εφημερίδας, μια επιχείρηση real estate και ένα ελικόπτερο.

Λίγο αργότερα θα αρχίσει η πτώση με δεκάδες μηνύσεις σε βάρος του και καταδίκες αφού έχασε σχεδόν όλη την περιουσία που είχε αποκτήσει και καταβαραθρώθηκε. Ομως επειδή οι νόμοι στην Ελλάδα έχουν μπόλικα παραθυράκια, ο Ανδρουλιδάκης μετά την τελευταία τελεσίδικη καταδίκη του στις 29 Ιουλίου σε κάθειρξη 5 ετών για υπεξαίρεση 4.200.000 ευρώ, έφυγε από το Εφετείο χωρίς να τον εμποδίσει κανείς.

Αντί να μεταφερθεί στις φυλακές, όπως έπρεπε, για δέκα μέρες περιφερόταν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο μέχρι να βρεθεί ένας γιατρός να βεβαιώσει ότι υπάρχει πρόβλημα ψυχολογικό και δεν πρέπει να μεταφερθεί στο κελί.

Έτσι , παρά την καταδίκη του και τη σύλληψή του ο Ανδρουλιδάκης παραθερίζει νοσηλευόμενος με διάφορες προφάσεις σε διάφορα νοσοκομεία. Από πέντε νοσοκομεία πέρασε τις τελευταίες 15 ημέρες για να καταλήξει νοσηλευόμενος από τις 4 Αυγούστου στο Θριάσιο, όπου μεταφέρθηκε από το Αττικό επικαλούμενος τάσεις αυτοκτονίας.

Σήμερα παραμένει φρουρούμενος από τρεις αστυνομικούς. Οι πληροφορίες λένε ότι νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με παραπεμπτικό ιδιώτη ψυχιάτρου.