ΕΛΛΑΔΑ

Ντοκουμέντο: Ο Ρουπακιάς σε πορεία της Χρυσής Αυγής (pic)

Ντοκουμέντο: Ο Ρουπακιάς σε πορεία της Χρυσής Αυγής (pic)

Ο Γιώργος Ρουπακιάς ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι συμμετέχει σε ενέργειες και δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής τους τρεις τελευταίους μήνες, εντούτοις τον Φεβρουάριο του 2013 φαίνεται να ηγείται της πορείας της οργάνωσης της Νίκαιας για τα Ιμια.

Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα υποστηρίζει πως δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής αλλά είναι απλός υποστηρικτής και πως στο γραφείο της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας πηγαίνει τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ και το ακροδεξιό κόμμα διαψεύδει την οποιαδήποτε σχέση μαζί του.

Ωστόσο, σύμφωνα με φωτογραφία που δημοσιεύει ο ιστότοπος efimeridadrasι, ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα βρίσκεται στην περίοπτη θέση στην πορεία της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας κατά την παρέλαση του ακροδεξιού κόμματος στις 3 Φεβρουαρίου του 2013 για τα Ιμια.

 .

Ο Ρουπακιάς μάλιστα δεν φορά καθημερινά πολιτικά ρούχα, ώστε να μπορεί να δικαιολογηθεί η παρουσία του ως αυτή ενός «τυχαίου υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής», αλλά αντιθέτως φορά την κλασσική ασπρόμαυρη παραλλαγή που είναι σήμα κατατεθέν των μελών του ακροδεξιού κόμματος και ιδιαίτερα της οργάνωσης της Νίκαιας, στρατιωτικού τύπου αρβύλες αλλά και ένα μαύρο μπουφάν με το έμβλημα της οργάνωσης.

Διαβάστε επίσης:

Τι είπε στην κατάθεσή της η αστυνομικός που συνέλαβε τον Γ. Ρουπακιά

Κρήτη: Δικάζονται οι Χρυσαυγίτες για παράνομη οπλοκατοχή

Συγκλονιστική μαρτυρία νοσοκόμας για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα