ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαρτυρία φιλάθλων για την απαξίωση της Υγείας

Διαμαρτυρία φιλάθλων για την απαξίωση της Υγείας

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού σήκωσαν πανό στο ΟΑΚΑ θέλοντας να εκφράσουν την πλήρη αντίθεσή τους στην επιχειρούμενη απαξίωση της Δημόσια Υγείας.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε τη δική του «μάχη» στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας και χιλιάδες Έλληνες βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων προκειμένου να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της αγαπημένη τους ομάδας.

Όμως οι φίλαθλοι αυτοί, όπως και όλοι οι Έλληνες δεν μπορούν να ξεφύγουν από την βαθιά κρίση που έχει πλήξει τη χώρα μας και μέρα με την ημέρα βαθαίνει όλο και περισσότερο.

Η κοινωνική κατακραυγή για τη διάλυση της δημόσιας υγείας έφτασε και στα γήπεδα. Ο συγκεκριμένος αγώνας μπάσκετ έγινε αφορμή για να εκφραστεί η οργή των πολιτών κατά των μέτρων που επιχειρεί να περάσει το υπουργείο Υγείας, το αποτέλεσμα των οποίων θα είναι απολύσεις γιατρών, κλείσιμο δομών δημόσιας υγείας, ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά.

Οι καταστροφικές συνέπειες αυτών των μέτρων θα πλήξουν ακόμα περισσότερο την υγεία του ελληνικού λαού, ενώ σοβεί ο κίνδυνος βαθιάς ανθρωπιστικής κρίσης.

Το μήνυμα εστάλη με τον πλέον εμφατικό και ξεκάθαρο τρόπο προς τον Υπουργό Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη, από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με το πανό που ανήρτησαν με την έναρξη του αγώνα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Ένα πανό που βρίσκει σύμφωνους όλους τους Έλληνες, καθώς εδώ δεν τίθεται θέμα οπαδικών προτιμήσεων, αφού μιλάμε για την υγεία μας.

pano1

«ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ» έγραψαν και το μήνυμά τους χειροκροτήθηκε θερμά από όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης:

ΟΟΣΑ: Καταδικασμένοι οι Έλληνες από τις περικοπές στην Υγεία

Τρεις μήνες οι λίστες αναμονής για ακτινοθεραπείες

Χωρίς παιδιατρική κάλυψη η Θεσσαλία

Δραματικές ελλείψεις σε φάρμακα και υλικά στο ΕΣΥ