ΕΛΛΑΔΑ

Αρραβώνας χωρίς ... παρατράγουδα για τον γιο του Γ.Παπανδρέου

Αρραβώνας χωρίς ... παρατράγουδα για τον γιο του Γ.Παπανδρέου

Τις βέρες τελικά ευλόγησε μοναχός από τη μονή Επανωσήφη, αφού τελικά το ζευγάρι έστησε τον ... παπά, ο οποίος ενημερώθηκε αργότερα ότι άλλος τέλεσε το μυστήριο!

Ήταν ένας αρραβώνας που τα είχε όλα ... Χαρά, συγκίνηση, παραδοσιακά εδέσματα, τραγούδια και ευτυχώς όχι ... παρατράγουδα ! Ο λόγος βέβαια για τον αρραβώνα του Αντρίκου Παπανδρέου και της Πωλίνας Πατραμάνη, για τον οποίο πολλά γράφτηκαν και ακόμα περισσότερα ειπώθηκαν.

Όπως έγραψε και χτες το cretalive το μυστήριο τελέστηκε τελικά σε σπίτι βόρεια του Λιμένος Χερσονήσου και όχι στην ταβέρνα που είχε αρχικά διαρρεύσει ως πληροφορία. Μέχρι την ευτυχή στιγμή προηγήθηκε κρυφτό και ... κυνηγητό της οικογένειας Παπανδρέου με τους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι καλεσμένοι στο τραπέζι του αρραβώνα δεν ξεπέρασαν του 30 γιορτάζοντας την χαρά των παιδιών σε ήρεμους τόνους. Ανάμεσά τους ήταν φυσικά η μητέρα του Ανδρέα, ο Γιώργος Παπανδρέου με τη σύζυγό του Άντα και την κόρη τους Μαργαρίτα, καθώς επίσης και ο αδερφός του Νίκος με τη σύζυγό του.

Στον αρραβώνα δεν παραβρέθηκε ο βιολογικός πατέρας της Πωλίνας, Θανάσης Πατραμάνης, ο οποίος δήλωσε σε δημοσιογράφους χαρούμενος που παντρεύεται το παίδι του, παραδέχθηκε ωστόσο ότι για τον ίδιο είναι κάτι... διαφορετικό το να παντρευτεί η κόρη του τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις βέρες τελικά ευλόγησε μοναχός από τη μονή Επανωσήφη συγγενής της οικογένειας της Πωλίνας ενώ για λόγους ασφαλείας το ζευγάρι έστησε τον ... παπά που ενημερώθηκε αργότερα ότι άλλος τέλεσε το μυστήριο.

Πηγή: cretalive.gr