ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Παριστάνουν τους απόστρατους και βγάζουν λεφτά

Πάτρα: Παριστάνουν τους απόστρατους και βγάζουν λεφτά

Την ιδιαίτερη προσοχή των πολιτών εφιστά η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας αλλά και ο Σύνδεσμος Αποστράτων για απατεώνες που προσπαθούν να τους εξαπατήσουν λαμβάνοντας χρήματα δήθεν για άλλους σκοπούς.


Σύμφωνα με το PatrasTimes, τις τελευταίες ημέρες έχει εμφανιστεί στην Πάτρα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή μια σπείρα που αποτελείται τουλάχιστον από τρία με τέσσερα άτομα, τα οποία πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι αλλά και σε καταστήματα και επιχειρήσεις και πωλούν έναντι του χρηματικού ποσού των 20 ευρώ, ημερολόγιο, το οποίο υποτίθεται πως είναι του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι του Συνδέσμου Αποστράτων στην Αχαΐα και ο πρόεδρός τους, Υποστράτηγος ε.α. Ευάγγελος Κουσκουρής και άμεσα ενημέρωσαν και αυτοί με τη σειρά τους την Αστυνομία για αυτή την απάτη.

Όπως προκύπτει οι δράστες έχουν τυπώσει τα συγκεκριμένα ημερολόγια έχοντας βάλει στην πρώτη σελίδα και μια πλαστή σφραγίδα, η οποία υποτίθεται πως είναι του Πανελλήνιου Συνδέσμου.

Καλό θα είναι οι πολίτες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθώς, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο PatrasTimes, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν πέσει θύματα των συγκεκριμένων απατεώνων.