ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε LIVE το Πατρινό Καρναβάλι

Δείτε LIVE το Πατρινό Καρναβάλι

Με ελάχιστες ώρες ξεκούρασης από τη χθεσινή νυχτερινή ποδαράτη, το ραντεβού ανανεώθηκε για σήμερα το μεσημέρι, όπου το καρναβαλικό θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη.

Είναι η ώρα της αποκορύφωσης, της απόλυτης κλιμάκωσης της νεανικής ορμής, της φαντασίας, του αυθορμητισμού και της εορταστικής διάθεσης. Η ώρα της Μεγάλης Παρέλασης της Κυριακής όπου όλοι συντονίζονται σε ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς, η ώρα που οι δρόμοι της πόλης πλημμυρίζουν με πλατιά χαμόγελα, σατιρικά τερτίπια, πολύχρωμα ποτάμια καρναβαλιστών και απροσδόκητες σκηνές ζωής.

Το καρναβαλικό δαιμόνιο των πληρωμάτων χτύπησε και φέτος κόκκινο και άντλησε θέματα από την οικονομική κρίση και τα δεινά της, προσεγγίζοντας με αφοπλιστικό, σατιρικό, σκωπτικό, χιουμοριστικό και συχνά καυστικό και ανατρεπτικό τρόπο ποικίλες και διαφορετικές εκδοχές των όσων ζούμε. ενώ μια ευρύτατη θεματολογία κινητοποίησε πλήθος άλλων ευρηματικών ιδεών με αμίμητες φανερώσεις. Και βέβαια με στολές που για μια ακόμη φορά θα εντυπωσιάσουν και με εφόδιο το ανόθευτο καρναβαλικό αίμα που ρέει στις φλέβες των καρναβαλιστών.

Δείτε LIVE:

Διαβάστε επίσης:

185 χρόνια Πατρινό Καρναβάλι! (φωτό+βίντεο)