ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: Σύλληψη 43χρονου για πώληση χαπιών σε τοξικομανείς

Κομοτηνή: Σύλληψη 43χρονου για πώληση χαπιών σε τοξικομανείς

Ένας 43χρονος συνελήφθη στην Κομοτηνή και μετά από έρευνα που έκαναν αστυνομικοί στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 120 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων HIPNOSEDON και XANAX ,ένα ξύλινο γκλοπ, ένα τσεκούρι, ένα ποδήλατο με δυσδιάκριτη μάρκα (το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου ερευνάται), μια ηλεκτρονική συσκευή τερματικού βιομηχανικής ζύγισης, τρία δελτία αστυνομικής ταυτότητας, δυο κινητά τηλέφωνα και μικρό χρηματικό ποσό.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης χρησιμοποιούσε ταυτότητες άλλων προσώπων προκειμένου να εξασφαλίζει τη συνταγογράφηση φαρμακευτικών σκευασμάτων, με σκοπό τη μετέπειτα πώλησή τους σε τοξικομανείς της περιοχής. Επίσης προέκυψε ότι τα κατασχεμένα κινητά τηλέφωνα, το ποδήλατο και το χρηματικό ποσό, προέρχονται από πώληση ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και τυχόν εμπλοκή του δράστη και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ρεσιτάλ παραβατικότητας και… μπάχαλο στους δρόμους