ΕΛΛΑΔΑ

«Διαψεύδω τα ΜΜΕ της Λέσβου-Η αδελφή μου πέθανε από παθολογικά αίτια»

«Διαψεύδω τα ΜΜΕ της Λέσβου-Η αδελφή μου πέθανε από παθολογικά αίτια»

Σε δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας "ΕΜΠΡΟΣ" που πήρε μεγάλες διαστάσεις από χτες, αναφερόταν ότι η φτώχεια νίκησε τη 40χρονη μητέρα δύο παιδιών, που ανήμπορη να πληρώνει τα φάρμακα για την υπέρταση από την οποία έπασχε, «έσβησε» την Τρίτη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά από βαρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Όπως δήλωσε στο lesvospost.gr η αδερφή της 40χρονης, «Θα κινηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας και της δημοσιογράφου για τα «ψεύδη» που διασπείρουν».

Η ίδια είπε πως η 40χρονη μητέρα δυο παιδιών είχε χρήματα για τα φάρμακα της, τα όποια έπαιρνε κανονικά, ενώ όπως μας είπε τα ντουλάπια του σπιτιού της ήταν γεμάτα με τρόφιμα. «Η 40χρονη απεβίωσε από παθολογικά αίτια που είχαν σχέση με την αρρώστια της και όχι από έλλειψη φαρμάκων» δήλωσε στον ιστότοπο η αδερφή της.

«Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και έφτασε στο σημείο μέχρι και η υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αγλαΐα Κυρίτση να βγάλει σχετική ανακοίνωση για το συμβάν. Την είδηση την δημοσίευσε η Εφημερίδα Εμπρός με την υπογραφή της δημοσιογράφου Ανθ. Παζ., αμέσως μετά την είδηση δημοσίευσε τοπική ιστοσελίδα και έτσι το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και έχει αναδημοσιευτεί μέσω της ιστοσελίδας σχεδόν σε όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδος αλλά και σε μερικά τηλεοπτικά μεγάλα κανάλια.

Χωρίς έρευνα και για να πουληθούν λίγα παραπάνω φύλλα, διασπείρουν ψευδές ειδήσεις, με θέμα τον πόνο του άλλου» είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Η αδερφή της 40χρονης δήλωσε πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι γονείς της 40χρόνης με όσα γράφονται και θα ασκηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες για την σπίλωση του ονόματος της 40χρονης.

Τέλος ανέφερε πως ο γιατρός της 40χρονης πίεζε χωρίς την θέληση των συγγενών να παρθούν από την 40χρονη τα όργανα της. Όπως είπε ο γιατρός είχε βολιδοσκοπήσει όλους τους συγγενής ακόμα και τα παιδιά της με σκοπό να πάρει τα όργανα της. Οι συγγενείς ανένδοτοι δεν τα έδωσαν.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ στη Μυτιλήνη: 40χρονη πέθανε γιατί δεν είχε χρήματα για φάρμακα