ΕΛΛΑΔΑ

Τρίπολη: Το αργότερο την Πέμπτη η απόφαση για τα σκουπίδια

Τρίπολη: Το αργότερο την Πέμπτη η απόφαση για τα σκουπίδια

Στο Πρωτοδικείο Τρίπολης συζητήθηκε την Τρίτη (17/02/2015) η αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσαν οι κάτοικοι του Λεβιδίου, κατά της απόφασης του δημάρχου Τρίπολης για εναπόθεση και αποθήκευση των απορριμμάτων του δήμου στον παλαιό ΧΑΔΑ Λεβιδίου.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και δύο μήνες τα σκουπίδια στοιβάζονται στους δρόμους της Τρίπολης καθώς δεν γίνεται αποκομιδή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση της προσωρινής διαταγής θα εκδοθεί πιθανότατα αύριο Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη και τα ασφαλιστικά μέτρα αναμένεται να εκδικαστούν την προσεχή Παρασκευή.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, κάτοικοι του Λεβιδίου είχαν κατακλύσει το δικαστικό μέγαρο Τρίπολης, προκειμένου να εκφράσουν την απόφασή τους να μην επιτρέψουν την απόθεση σκουπιδιών στην παλαιά χωματερή της περιοχής, στη θέση Μαγούλα, υπογραμμίζοντας ότι ο χώρος βρίσκεται στην καρδιά του Μαινάλου κι εντός περιοχής Natura, ενώ αποδοκίμασαν έντονα τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας του δήμου Τρίπολης Ηλία Τότση.

Παράλληλα, η χωματερή έχει κλείσει και στην είσοδό της βρίσκονται όλο το εικοσιτετράωρο κάτοικοι της ευρύτερης περιοχή περιφρουρώντας τον χώρο.

Σχετικές ειδήσεις