ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρία 22χρονου: «Έτσι με προσέγγισε ο 40χρονος παιδόφιλος του Περιστερίου»

Μαρτυρία 22χρονου: «Έτσι με προσέγγισε ο 40χρονος παιδόφιλος του Περιστερίου»

Τη δική του εμπειρία με τον 40χρονο παιδόφιλο του Περιστερίου αποκάλυψε σήμερα (9/3/2015) ένας 22χρονος.

Ο νεαρός, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Μία» του STAR ανέφερε: «Τότε, στα 15-16 μου, μπαίναμε σ’ ένα chatroom, ήταν της εποχής μας, για παιδιά. Παράλληλα όμως έμπαιναν και μεγάλοι άνθρωποι , οι οποίοι μιλούσαν πολύ πρόστυχα σε μικρά ανήλια παιδιά» και συνέχισε:

«Έχω φωτογραφική μνήμη. Θυμάμαι τα πάντα. Όταν με προσέγγισε στο chatroom, μου έκανε add και άρχισε να μου μιλάει. Σε κάποια φάση μου είπε να βάλει κάμερα και τον έβλεπα να μου μιλάει με ένα φανελάκι κι ένα σλιπάκι, σε ένα δωμάτιο το οποίο είχε μόνο ένα κρεβάτι».

Ο δράστης είχε πει στον τότε 16χρονο ότι εργαζόταν σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας και πως αν ποτέ χρειαζόταν κάποια συσκευή θα του την προσέφερε δωρεάν.

«Το γεγονός που μου είχε κάνει εντύπωση είναι ότι μου είχε πει, ότι πήγαινε στην Ταϊλάνδη και συνευρισκόταν με ανήλικα παιδιά, επειδή εκεί ήταν νόμιμο», αποκάλυψε ο 22χρονος και συνέχισε:

«Αυτό που με φρίκαρε ήταν ότι, μου έλεγε, ότι έμπαιναν σε ένα δωμάτιο που υπάρχουν κάμερες και μέσω ενός link μπορούσαν να βλέπουν απευθείας την πράξη σε όλο τον κόσμο άλλοι παιδόφιλοι».

Σχετικές ειδήσεις