ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: «Τύφλα» στο μεθύσι οι φαντάροι που έψαχναν για «καλό σεξ»

Βόλος: «Τύφλα» στο μεθύσι οι φαντάροι που έψαχναν για «καλό σεξ»

Εξηγήσεις στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Νικολάου κλήθηκαν να δώσουν οι δύο φαντάροι, για το περιστατικό «εισβολής» τους στην αίθουσα όπου την περασμένη Δευτέρα γινόταν συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Βόλου.

Οι δύο νεαροί, 20 και 24 ετών, είχαν εισέλθει εντός της αιθούσης και αφού εξήγησαν ότι έψαχναν μια δημοτική σύμβουλο που «κάνει καλό σεξ», άφησαν κάρτα με τα στοιχεία τους στον Δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Θεσσαλία», αμφότεροι εμφανίστηκαν το πρωί της Πέμπτης (26/03) στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν. Βάσει των λεγομένων τους, η ατυχής αυτή έμπνευσή τους ήταν αποτέλεσμα κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, καθώς όπως είπαν, προηγουμένως βρίσκονταν σε τσιπουράδικο και διασκέδαζαν.

Ο Αχιλλέας Μπέος, πάντως, υποβίβασε το περιστατικό και το σχολίασε με τον... δικό του τρόπο λέγοντας ότι «είναι όντως πολύ σοβαρό θέμα. Έρχεται το FBI και η CIA από την Αμερική για να συνεργαστούν με την ελληνική αστυνομία. Μείζον θέμα το κάνατε. Χρέωσαν την πόλη με 42 εκ. ευρώ. Με αυτά ασχοληθείτε, όχι με την Κοκκινάκη... να μην τρελαθούμε. Γιατί θα το μάθουν και οι ναύτες και θα έλθουν και οι ναύτες. Σας το λέω».

Σχετικές ειδήσεις