ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο τραυματίας του πολύνεκρου τροχαίου στο Πολύκαστρο

Κιλκίς: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο τραυματίας του πολύνεκρου τροχαίου στο Πολύκαστρο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 53χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο πολύνεκρο τροχαίο που συνέβη το βράδυ της Κυριακής (07/06) έξω από το Πολύκαστρο Κιλκίς.

Ο τραυματίας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης όπου υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 10 και τέταρτο το βράδυ της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων ο 53χρονος και είχε συνεπιβάτη έναν 56χρονο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο δεύτερο αυτοκίνητο επέβαιναν ο 57χρονος οδηγός του, ένας 44χρονος κι ένας ακόμα άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Όλοι οι επιβάτες του δεύτερου αυτοκινήτου καθώς και ο 56χρονος συνεπιβάτης του πρώτου, ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια.

Επί τόπου έφτασαν περιπολικά της περιοχής, πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ η κυκλοφορία στο σημείο διεξαγόταν για αρκετή ώρα με δυσκολίες.

Σχετικές ειδήσεις