ΕΛΛΑΔΑ

Υπό αστυνομικό «κλοιό» ο Πειραιάς το απόγευμα της Παρασκευής (11/9)

Υπό αστυνομικό «κλοιό» ο Πειραιάς το απόγευμα της Παρασκευής (11/9)

Η αντιφασιστική συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στον Πειραιά παράλληλα με την κεντρική ομιλία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην ίδια περιοχή, έχουν σημάνει συναγερμό στην Αστυνομία.

Δρακόντεια αναμένεται να είναι τα μέτρα ασφαλείας από τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής (11/9) στο κέντρο Πειραιά, με τουλάχιστον έξι διμοιρίες των ΜΑΤ να βρίσκονται στην περιοχή.

Στις 6, έχει προγραμματιστεί αντιφασιστικό συλλαλητήριο, με την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), την Αντιναζιστική Πρωτοβουλία Πειραιά, ναυτεργατικά σωματεία όπως η Πανελλήνια Ενωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ), την Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ, το Σωματείο εργαζόμενων Παπαστράτου, δημοτικές κινήσεις του Πειραιά και της Νίκαιας αλλά και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, να ζητούν την ματαίωση της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής.

Λίγο αργότερα, στις έξι και μισή, στην πλατεία Κοραή έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και η κεντρική ομιλία του γενικού της γραμματέα, Νίκου Μιχαλολιάκου.




Σχετικές ειδήσεις