ΕΛΛΑΔΑ

Κινητικά προβλήματα αντιμετώπιζε η 16χρονη που κάηκε ζωντανή στην Ομόνοια (photos)

Κινητικά προβλήματα αντιμετώπιζε η 16χρονη που κάηκε ζωντανή στην Ομόνοια (photos)

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (3/11) στο κέντρο της Αθήνας όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα της οδού Μενάνδρου.

Ένα 16χρονο κορίτσι είχε τραγικό τέλος καθώς κάηκε ζωντανή στη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας σήμερα τα ξημερώματα.

Η άτυχη κοπέλα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, ζούσε με την αρμενικής καταγωγής οικογένειά της στον ημιώροφο ενός κτηρίου στην οδό Μενάνδρου.

Μόλις έγινε αντιληπτή η φωτιά, στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι απομάκρυναν από το φλεγόμενο διαμέρισμα τη μητέρα και τις δύο αδελφές της κοπέλας, μια 20χρονη και μια 5χρονη, οι οποίες διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται.

Ο πατέρας της οικογένειας προσπάθησε να σώσει την 16χρονη αλλά δεν τα κατάφερε και απομακρύνθηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής. Και αυτός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με εγκαύματα.

Ο χώρος καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η φωτιά ξεκίνησε από τα στρώματα που υπήρχαν, είτε εξαιτίας τσιγάρου είτε -που είναι και το πιθανότερο σενάριο- από θερμαντικό μέσο.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της νεαρής κοπέλας αναμένεται να προσδιορισθούν με τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σχετικές ειδήσεις