ΕΛΛΑΔΑ

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας σήμερα (31/1) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας σήμερα (31/1) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας θα ισχύσουν στην Λεωφόρο Νίκης και στις οδούς Κουντουριώτη, Ίωνος Δραγούμη, Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως και Αγ.Μηνά του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 31-01-2016, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την " Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 31-01-2016 στα πλαίσια των εκδηλώσεων του θέματος, να εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Κατά τις ώρες 10:00 έως 14:00, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ίωνος Δραγούμη και Ελ. Βενιζέλου, στην οδό Κουντουριώτου στο τμήμα της μεταξύ των οδών 26ης Οκτωβρίου (κόμβος Δικαστηρίων) και Ίωνος Δραγούμη, στην οδό Ίωνος Αραγούμη στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τσιμισκή και Λεωφόρο Νίκης, στην οδό Ελ. Βενιζέλου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λεωφόρο Νίκης και Τσιμισκή, στην οδό Σαλαμίνος καθ' όλο το μήκος αυτής και στην οδό Μητροπόλεως στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ι.Δραγούμη και Ελ.Βενιζέλου.

Κατά τις ώρες 07:00 έως 14:00 απαγορεύεται, όπου επιτρέπεται, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Ίωνος Αραγούμη στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τσιμισκή και Λεωφόρο Νίκης, στην οδό Ελ. Βενιζέλου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λεωφόρο Νίκης και Τσιμισκή, στην οδό Μητροπόλεως στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ι.Δραγούμη και Ελ.Βενιζέλου και στην οδό Αγ.Μηνά για μήκος δεκαπέντε(15) μέτρων εκατέρωθεν της οδού έμπροσθεν του Εβραϊκού Μουσείου. β. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των οδών Πολυτεχνείου, 26ης Οκτωβρίου, Εγνατία, Τσιμισκή και τους υπόλοιπους δρόμους του κεντρικού τομέα της πόλης.

www.dikaiologitika.gr

Σχετικές ειδήσεις