ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες: Θα αποφασίσουμε στα μπλόκα για τις προτάσεις Τσίπρα

Αγρότες: Θα αποφασίσουμε στα μπλόκα για τις προτάσεις Τσίπρα

Σε δηλώσεις τους, οι αγρότες έκαναν λόγο για ουσιαστικό διάλογο που πραγματοποιήθηκε, κατά τον οποίο παρουσιάστηκαν οι προτάσεις των δύο πλευρών, αλλά και πως τώρα θα επιστρέψουν στα μπλόκα τους, προκειμένου οι γενικές συνελεύσεις να πάρουν αποφάσεις για τον αγώνα τους.

«Έγινε ουσιαστικός διάλογος με τον πρωθυπουργό. Του παρουσιάσαμε τις προτάσεις μας, το ίδιο έκανε κι εκείνος και για το ασφαλιστικό και για το φορολογικό και για το κόστος παραγωγής», δήλωσε ο Βαγγέλης Παπαγιαννούλης, εκπρόσωπος των 39 μπλόκων που έστειλαν επιστολή στο Μαξίμου στις 10 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι τώρα θα επιστρέψουν στα μπλόκα τους για να κάνουν τις γενικές συνελεύσεις τους και να αποφασίσουν την περαιτέρω πορεία του αγώνα τους.

Ερωτηθείς εάν τους ικανοποίησαν οι προτάσεις της κυβέρνησης, παρέπεμψε στις συζητήσεις που θα γίνουν στις γενικές συνελεύσεις. «Μετά τις γενικές συνελεύσεις», απάντησε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο εκπροσωπώντας των ανεξάρτητων μπλόκων Πελοποννήσου, Τσιοτίνας Αθανάσιος, δήλωσε ότι «έγινε ένας διάλογος επί των προτάσεων μας με τον πρωθυπουργό, πήραμε τις προτάσεις της κυβέρνησης, συζητήσαμε όλα τα θέματα που είχαμε δώσει εμείς και μεταβαίνουμε στα μπλόκα μας για τις γενικές συνελεύσεις».

Για το αν τους ικανοποιούν οι προτάσεις της κυβέρνησης, διευκρίνισε ότι αυτό θα το αποφασίσει ο κάθε συνάδελφος τους που είναι στα μπλόκα, ενώ για το εάν είναι πιο αισιόδοξοι ή πιο απαισιόδοξοι μετά τη συνάντηση, είπε ότι «πρέπει να τα ζυγιάσουμε όλα παρέα».

Σχετικές ειδήσεις