ΕΛΛΑΔΑ

Απείλησαν με όπλο τον Απ. Γκλέτσο

Απείλησαν με όπλο τον Απ. Γκλέτσο
Τι είπε αποκλειστικά στο newsbomb.gr o Απ.Γκλέτσος για το περιστατικό

Με όπλο απείλησαν σήμερα το δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο.

Οι περιπέτειες του δημάρχου με τη συμμορία την οποία είχε καταγγείλει πως απειλεί τον ίδιο και την οικογένειά του, δεν έχουν τελειωμό.

Σε σοβαρότατες καταγγελίες προχώρησε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Newsbomb.gr, ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, λίγη ώρα μετά την επίθεση που δέχτηκε από τέσσερα μέλη της συμμορίας που απειλεί τον ίδιο και την οικογένειά του,.

Ο δήμαρχος τόνισε πως ένα από τα μέλη της συμμορίας έβγαλε όπλο και τον απείλησε. Μάλιστα, αυτό έγινε λίγες ώρες μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει ο δήμαρχος εναντίον τους. Ο κος Γκλέτσος, δεν δίστασε να αναφέρει πως ίσως υπάρχει κάποιος «κοριός» στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας, που ενημερώνει τη συμμορία για τις ενέργειές του!

Πρέπει να σημειωθεί πως στη μήνυση που έκανε, ανέφερε πως ο άνθρωπος που λίγες ώρες μετά τράβηξε όπλο εναντίον του είναι με άδεια έξω από τη φυλακή, ωστόσο κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί να ελέγξει τις καταγγελίες του δημάρχου προκειμένου να επιστρέψει πίσω.

Ακόμα, ο δήμαρχος μας είπε πως ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί από αυτό το γεγονός και κανείς δεν κάνει μηνύσεις, αφού πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται για τη ζωή τους.